Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași: Construim în Iași spitale de la zero, pentru că sănătatea ieșenilor este o prioritate pentru administrația liberală!

133
Costel Alexe la Spitalul Regional de Urgenta
Costel Alexe la Spitalul Regional de Urgenta

În ultimii patru ani, Consiliul Județean Iași a investit constant în sănătatea ieșeană, însă președintele CJ Iași, Costel Alexe, afirmă că este nevoie de infrastructură spitalicească nouă, la standarde actuale.

“Am reușit, în acest mandat, să redăm comunității ieșene un spital pentru copii complet modernizat și finalizăm în curând lucrările la extinderea unității de Primiri Urgențe. Reamintesc faptul că administrația liberală a investit 4,2 milioane de euro pentru dotarea Spitalului de Nerchirurgie Prof. Dr. Nicolae Oblu. În paralel, am dezvoltat două proiecte, astăzi mature, pentru construirea Institutului Regional de Medicină Cardiovasculară și a Spitalului Integrat de Boli Respiratorii”, a declaratCostelAlexe, președintele CJ Iași.

Spitale de la zero înjudețulIași

Echipa liberal de la ConsiliulJudețeanIașiși-a asumatresponsabilitatea de a construiunSpital de BoliRespiratoriiși a unuiInstitut Regional de MedicinăCardiovasculară. “Prin construirea acestui spital (Spitalul de Boli Respiratorii – nr), ne dorim ca pacienții din Regiunea de Nord-Est să aibă acces la servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Viitoarea unitate medical va fi construită în zona Bucium și va avea o capacitate totală de 350 de paturi. Prin parteneriatul dintre CJ Iași, Primăria Miroslava, Instututul de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. George I.M. Georgescu Iași și Ministerul Sănătății, am reușit ca îndecurs de un an să obținem autorizația de construire pentru viitoru lInstitut Regional de Medicin ăCardiovasculară.”, a completat CostelAlexe, președintele CJ Iași.

Spitalul Regional de Urgență Iași, prioritate zero pentru administrația liberală

Președintele CJ Iași a reamintit că lucrările de construcție la Spitalul Regional de Urgență din Iași sunt astăzi în plină derulare.

 “Astăzi, cel mai important proiect de infrastructură spitalicească din Regiunea Moldovei a intrat deja în etala de construcție. Este vorba de Spitalul Regional de Urgență care, cu sprijinul guvernării liberale a fost deblocat după 10 ani de stagnare. SRU Iași va avea 850 de paturi, 20 săli de operație și peste 3000 de angajați și va reprezenta un salt istoric în ceea ce privește serviciile medicale”, a mai spus Costel Alexe, președintele CJ Iași.

La comanda PNL IASI

Executat de SC Hazard Media SRL

Cod mandatarfinanciar 21240015

1 COMENTARIU

 1. Apa-Vital Iasi DISTRUGE Investitia EUROPEANA
  In urma sapaturilor efectuate in localitatea Belcesti din judetul Iasi, SC Apa Vital a produs urmatoarele distrugeri drumului judetean DJ 281D, supranumit Axa Iasi – Suceava:
  – A distrus rigola betonata;
  – A colmatat santul de scurgere, astfel incat in caz de ploi abundente apele inunda cu usurinta gospodariile;
  – Noroiul rezultat in urma sapaturilor a blocat accesul la proprietati si circulatia pietonala pe marginea drumul judetean DJ 281D, supranumit Axa Iasi – Suceava, astfel incat exista risc ridicat de accidente;
  Important de precizat faptul ca Modernizarea Drumului s-a finalizat anul acesta (2024) si s-a
  facut cu Fonduri Europene.
  Pana la rezolvarea situatiei, proprietarii din zonele afectate NU au acces, sau au acces limitat la proprietati, sunt in real pericol in caz de precipitatii abundente, iar pietonii sunt supusi riscului de accidente (a se vedea accidentul produs in data de 11.05.2024 in aceasta localitate, un politist de frontiera a fost strivit de o soferita incepatoare).
  daca vreti va trimit fotografii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.