Armata e cu noi! Om de afaceri bătut măr de un soldat-boxer. Video

1966
Bucos Alexandru-soldat agresor
Bucos Alexandru-soldat agresor

@ Procurorii Parchetului Militar Iași l-au trimis in judecată Alexandru Nicușor Bucos soldat al Marinei Militare care în luna aprilie l-a lovit intr-un club pe Mihăiță Alupoaie un tânăr om de afaceri din Răducăneni @ Alexandru Nicușor Bucos este boxer legitimat la Clubul Sportiv Unirea Iași

Un soldat al Marinei Militare Române, practicant al boxului s-a purtat ca un huligan într-un club din localitatea Gura Bohotin, comuna Gorban județul Iasi. După cum arata și filmul atașat acestui articol, soldatul Alexandru Nicușor Bucos, militar al unei unitati militare a Marinei din Dobrogea, legitimat ca boxer la Clubul Sportiv Unirea Iași l-a lovit pe la spate pe un tanar om de afaceri din zona pe nume Mihăiță Alupoaei. Originar din satul Zberoaia comuna Gorban, Alexandru Nicușor Bucos l-a lovit mișelește pe la spate, fără nici un motiv pe Mihăiță Alupoaei. Victima a căzut la pământ inconștientă. La spital medicii au constatat că avea fracturate oasele feței. ‘’Nu am inteles niciodata de ce m-a lovit. Am suferit foarte mult si eu si sotia. Din cauza stresului soția mea a născut dupa aceea prin cezariană. Eu nu am dusmani, am niste afaceri in zona Răducaneni și îmi văd liniștit de treabă. Chiar nu înțeleg de ce m-a urmărit în acea seară și m-a lovit atât de tare’’, a spus Mihăiță Alupoaei.

Victima a avut nevoie de 30 de zile de îngrijire

Zilele trecute procurorii Parchetului Militar Iasi l-au trimis in judecata pe Alexandru Nicușor Bucos pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe (vezi aici). ‘’În data de 17.04.2022 în timp ce se afla în incinta clubului Blanka House din sat Gura Bohotin, comuna Gorban, judetul Iași, inculpatul militar, fiind poziționat in spatele persoanei vătămate, a lovit-o cu pumnul în față, în pometul obrazului drept, acesta căzând la pământ și suferind leziuni constând in echimoză, tumefacție, hemoragie subconjuctivală, fractura latero faciala, hematom sinus maxilar ce au necesitat 25-30 de zile de îngrijiri medicale’’, se arata in comunicatul Parchetului Militar. Daca va  fi gasit vinovat Alexandru Bucos risca pedeapsa cu inchisoarea.

Teroare într-o comună! Un subofițer din Armată a ieșit cu pușca în drum și a tras fără milă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.