Barbat arestat dupa ce a falsificat declaratia Covid. Avea heroina si era ”in timpul serviciului”

2814

@ In motivarea prin care au dispus astazi arestarea lui Giani Constantin Mancianu din Iasi, acuzat in principal de trafic de droguri de mare risc, judecatorii arata ca acesta este acuzat si de fals in inscrisuri deoarece a mintit in declaratia prin care a justificat ca a iesit din casa, in aceasta perioada

Un traficant de droguri a fost arestat astazi si pentru ca a mintit in declaratia prin care a motivat de ce a iesit din casa in aceasta perioada de carantina. Traficantul, un tanar de 25 de ani pe nume Constantin Geani Mancianu a fost prins de politistii de la Politia Transporturi Iasi in Gara Nicolina, dupa ce a coborat din trenul care venea de la Bucuresti. Dupa ce a coborat din tren cand i-a vazut pe politisti a luat-o la fuga dar a aruncat dupa un gard o punguta, in care s-a constatat dupa aceea ca se aflau 45 de grame de heroina pe care ar fi urmat sa le vanda in Iasi. Politistii l-au prins si i-au cerut sa prezinte si să prezinte declarația prevăzută de art. 4 alin.1 din Ordinanta Militara 3/2020, cea privind motivarea parasirii domiciliului de catre persoanele fizice. ’’S-a constatat că acesta consemnase în fals că se deplasează în interes profesional. In fapt lucrătorii de poliție din cadrul SRPT Iași – Biroul de Siguranță Publică și Protecția Călătorilor au interceptat o persoană de sex masculin care a coborât dintr-un tren, iar la vederea acestora a încercat să fugă. Înainte de a fi imobilizat, bărbatul a aruncat peste gardul împrejmuitor al unei biserici din apropierea gării o pungă de culoare albă, în care se afla cantitatea de 45 de grame de heroină, ce urma să fie comercializată pe raza municipiului Iași’’, se arata intr-un comunicat de presa emis de DIICOT.

Procurorii DIICOT au cerut astazi Tribunalului Iași ca Mancianu sa fie arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile iar cererea a fost aprobata (vezi aici).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.