Prins în timp ce-şi satisfăcea cele mai secrete fantezii! Toţi vecinii s-au crucit când au auzit ce prefera ieşeanul!

3986
Barbat cu mainile incatusate la spate
Barbat cu mainile incatusate la spate

@ Prins în timp ce-şi satisfăcea cele mai secrete fantezii: toţi vecinii s-au crucit când au auzit ce prefera ieşeanul @ În urma incidentului, Petru Holban a fost condamnat ieri la 5 ani şi 2 luni de puşcărie @ În plus, ieşeanul trebuie să achite daune morale în valoare de 15.000 de lei

 

Ieşean prins în timp ce-şi satisfăcea cele mai secrete fantezii: toţi vecinii s-au crucit când au auzit ce prefera bărbatul!

În urma incidentului, Petru Holban a fost condamnat ieri de magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi la pedeapsa rezultantă de 5 ani şi 2 luni de puşcărie, pentru agresiune sexuală, agresiune sexuală în formă continuată, racolarea minorilor în scopuri sexuale în formă continuată şi zoofilie.

„Instanţa admite acţiunea exercitată de partea civilă A.M.A.S. şi îl obligă pe inculpatul Petru Holban la plata către partea civilă a sumei de 15.000 de lei, reprezentând daune morale”, au afirmat judecătorii ieşeni.

 

Ieşean prins în timp ce-şi satisfăcea cele mai secrete fantezii!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. procesul ieşeanului Petru Holban a început pe 29 septembrie 2022. Conform anchetatorilor, pensionarul din comuna Popricani a intrat recent în atenţia lor, deşi acesta ar fi comis diverse infracţiuni de natură sexuală încă de acum 3 ani.

„Numitul P.H. este bănuit că ar fi săvârşit mai multe fapte de agresiune sexuală începând din 26 aprilie 2019. Atunci, minora care a fost agresată şi care locuia în acelaşi imobil cu suspectul avea vârsta de 11 ani. Actele de agresiune sexuală au constat în pipăieli sau propuneri de natură sexuală. De asemenea, se fac cercetări pentru 2 infracţiuni de racolare a minorilor în scopuri de natură sexuală. Suspectul i-ar fi propus aceleiaşi părţi vătămate să întreţină raporturi sexuale cu el contra-cost”, au declarat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Surse judiciare au arătat că victima este nimeni alta decât nepoata lui, respectiv copilul fiicei sale vitrege.

 

Petru Holban, acuzat că a făcut sex cu o găină!

 

Anchetatorii au adăugat că o propunere de arestare preventivă a fost formulată pe numele lui Petru Holban (75 de ani) şi pentru comiterea unei infracţiuni de zoofilie. Din câte se pare, este primul caz oficial de zoofilie semnalat de autorităţile judiciare ieşene.

„În ceea ce priveşte infracţiunea de zoofilie, aceasta a fost comisă pe 3 august 2022, când se presupune că suspectul a luat din grajdul locuinţei o găină, a dus-o în casă, a întreţinut un act sexual normal cu aceasta, iar când a vrut să o elibereze ar fi fost surprins de o martoră care bănuia că acesta avea un astfel de comportament şi pe care l-ar fi văzut şi în trecut având acte de natură sexuală în privinţa animalelor. La audieri, suspectul a recunoscut fapta de zoofilie”, au subliniat oamenii legii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.