Poliția pe urmele procurorului care a violat o elevă. Probele ridicate de la spitalul de copii

736
Spitalul de Copii Sfanta Maria Iasi si Constantin Bosînceanu
Spitalul de Copii Sfanta Maria Iasi si Constantin Bosînceanu

@ În dosarul în care procurorul Constantin Bosînceanu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni este cercetat pentru violarea unei  minore, procurorii au cerut documente medicale de la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iași @ Asta deoarece, după ce a fost obligată de Bosînceanu să facă avort, fata a avut unele complicații ginecologice și a stat internată

Ancheta în care procurorul Constantin Bosînceanu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni este cercetat pentru că a violat o elevă din comuna Prisăcani a presupus și ridicarea unor documente de la Spitalul de Copii Sfânta Maria. Asta deoerece, după ce a fost siluită de procuror, minora a rămas însărcinată iar Bosînceanu a dus-o să faca avort sub un nume fals. După ce a făcut avort, fata a suferit unele complicații ginecologice și a stat internată la Spitalul de Copii și Maternitatea Elena Doamna. ‘’Făcuse niște chisturi pe ovare și de aceea a stat internată la Sfânta Maria. Este revoltător că atunci când era internată era vizitată de Bosînceanu și de soția acestuia’’, a spus mama fetei. Problema este că potrivit unor surse nu au fost găsite toate documentele privind internarea minorei în perioada respectivă. Conducerea spitalului a motivat această situație prin faptul că arhiva a fost mutată pentru renovare. ‘’Nu știu ce au răspuns juriștii dar eu pot să vă spun că nu se pierde nimic. Daca un document s-a rătăcit îl putem reconstitui din arhiva electronică’’, a spus Alina Belu, directorul Spitalului de Copii Sfânta Maria.

Anchetă reluată de Parchetul General

Reamintim că abuzurile sexuala s-au petrecut în anul 2018, iar fata abuzată era fiica unor cumătri. După ce lăsat-o însărcinată, Bosînceanu a obligat-o să facă avort la o clinică privată, sub un alt nume. Bosînceanu a fost anchetat pentru aceaste fapte de procurorul Iulian Ispir de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași care l-a scos însă basma curată. Ancheta a fost redeschisă de Parchetul General în urma unor articole din Dezvăluirea.ro. Mai multe detalii puteți reciti în articolul repostat mai jos.

Procuror șef din Iași acuzat de violarea unei minore. Victima a fost obligată să facă avort

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.