Lovitură pentru lumea interlopă! Membri ai clanului Corduneanu, ţinuţi cu sufletul la gură de magistraţii ieşeni! FOTO

25828
Diamantul roz Ramona Corduneanu
Diamantul roz Ramona Corduneanu

@ Lovitură pentru lumea interlopă: membri ai clanului Corduneanu, ţinuţi cu sufletul la gură de magistraţii ieşeni @ Astfel, astăzi, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi vor decide dacă vor prelungi măsurile preventive în cazul lui Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, al soţiei sale, Ramona, dar şi al lui Carmen Mihalcea @ Adrian Corduneanu este în arest la domiciliu, în vreme ce cele două femei sunt sub cotrol judiciar

Lovitură pentru lumea interlopă: membri ai clanului Corduneanu, ţinuţi cu sufletul la gură de magistraţii ieşeni! Aşadar, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi vor decide azi dacă vor prelungi măsurile preventive în cazul lui Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, al soţiei sale, Ramona, dar şi al lui Carmen Mihalcea.

Amintim faptul că Adrian Corduneanu este în arest la domiciliu, în vreme ce cele două femei sunt sub cotrol judiciar.

 

Lovitură pentru lumea interlopă din Iași!

 

Recent a avut loc o răsturnare de situaţie a avut loc în cazul membrilor clanului Corduneanu! În urma unei sentințe, dosarul lui Adrian „Beleaua” ar urma să se întoarcă pe mesele procurorilor!

Procurorii DIICOT Iasi au dispus trimiterea in judecata a lui Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, a sotiei acestuia, Ramona, dar si a altor persoane, intr-un dosar privind unele „tepe” imobiliare. Potrivit procurorilor DIICOT, rețeaua de înșelătorii a inceput sa lucreze din 2016. Aceștia identificau persoane care moșteneau imobile, le cumpărau drepturile și le incheiau contracte cu promisiuni de vanzare si antecontracte cu mai multe persoane. Multi dintre cei care plateau bani care nu au mai intrat in posesia terenurilor si cladirilor.

„Începând cu anul 2016 şi până în prezent, în judeţul Iaşi a acţionat un grup infracţional organizat, care a avut ca scop principal săvârşirea unor infracţiuni de înșelăciune, în domeniul imobiliar, simularea activității infracționale fiind realizată prin intermediul unor acte juridice, cu aparență de legalitate.Principiul de bază al activității infracționale a constat în identificarea unor persoane, de regulă în vârstă, fără moștenitori sau cu moștenitori care domiciliază în străinătate, care au solicitat reconstituirea drepturilor de proprietate asupra unor imobile reprezentate de suprafețe mari de teren, iar cererile acestora au fost confirmate prin hotărâri de reconstituire a drepturilor de proprietate emise de Comisiile de Fond Funciar sau prin pronunțarea unor hotărâri judecătorești.

Adrian Corduneanu
Adrian Corduneanu

Totodată, membrii grupului au manifestat preferință pentru persoanele care, în exercitarea drepturilor menționate anterior, se aflau în procedurile de identificare a amplasamentelor originale sau ale altor amplasamente libere, unde s-ar putea realiza punerile în posesie. Ulterior, moștenitorii erau contactați de către suspecţi, ocazie cu care li se solicita întocmirea unei procuri notariale în favoarea unui membru al grupului, prin care acesta să fie împuternicit să procedeze la obținerea actelor necesare și la valorificarea terenului.

După obținerea actelor notariale, pentru imobilele respective, membrii grupului procedau la obținerea sumelor de bani de la persoanele interesate de achiziționarea acestora, fiind încheiate antecontracte de vânzare-cumpărare, contracte de cesiune, contracte de dare în plată, însă care ulterior nu mai erau predate titularilor de drepturi. Astfel, persoanele vătămate erau menținute în eroare, membrii grupului comunicându-le că procedurile legale nu au fost finalizate pentru valorificarea terenurilor și că nu au obținut vreo sumă de bani pentru imobilele respective”, au mentionat procurorii DIICOT Iasi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.