Costel Alexe despre candidatura lui Bodea din partea PSD: ,,Un candidat care s-a remarcat prin a fi un traseist notoriu și un looser de profesie”

1554

Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, a declarat într-o conferință de presă că nu crede că PSD ar fi interesat să promoveze un candidat ca Marius Bodea la Primăria Iași din partea PSD. Într-un mesaj afişat luni dimineaţă pe pagina sa de Facebook, Marius Bodea și-a anunțat, pentru a treia oară consecutiv, candidatura sa pentru funcția de primar al Municipiului Iași.„Voi candida pentru funcţia de primar al oraşului nostru! Am fost şi sunt aici pentru oraş şi ieşeni”. În schimb, Costel Alexe considera că actualul senator s-a remarcat prin a fi un traseist și un looser de profesie. Exista un scenariu care ii pune la indoiala apartenența sa politică.Pentru că nu a rezistat initial în partidul care l-a propulsat în cele mai importante funcții, respectiv PNL, Marius Bodea și-a făcut transferul la USR Iași chiar înainte de alegerile locale din 2020. Nu a rezistat ideii de a nu fi pionul principal și a candidat pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Iași pentru că nu a mai avut loc la Primărie. Orice, doar să candideze, garantându-i astfel locul de senator. Doi ani mai târziu, Marius Bodea își anunță din nou o candidatură cu o identitate vizuală din care lipsesc elementele partidului din care face parte, USR. Oare unde mai rămân locuri pentru veșnicul pierzător Marius Bodea? Oare își va găsi acesta susținerea în PSD? Poate doar dacă aceștia vor conștientiza că nu vor avea șanse de câștig și îl vor lăsa pe pierzătorul Bodea să își regizeze o nouă piesă, cu același scenariu.
În ceea ce privește candidaturile din partea Partidului Național Liberal, președintele CJ Iași a declarat că filiala de la Iași se află în situația fericită în care a câștigat și alegerile pentru primărie și pentru consiliul județean, iar administrația liberală se va concentra pe implementarea proiectelor asumate, până la alegerile din 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.