Banii primăriei s-au dus în conturile odraslei. Binomul tată-fiu jefuiesc comuna pe față. Vezi documentele

1316
Ghiorghe Stanciu-primar Prisăcani si fiul său George Stanciu
Ghiorghe Stanciu-primar Prisăcani si fiul său George Stanciu

@ La Prisăcani, primarul PSD Ghiorghe Stanciu nu se mai ascunde deloc și nici nu-i pasă că ar putea fi acuzat săvârșirea infracțiunii de conflict de interese @ La sfârșitul lunii martie, Consiliul Local Prisăcani, controlat de Gheorghe Stanciu l-a desemnat pe fiul primarului să conducă Asociația Sportivă Prutul Prisăcani @ După o lună Primăria Prisăcani a virat, tot cu aprobarea Consiliului Local, suma de 10.000 lei în contul asociației condusă de George Stanciu, fiul primarului

La Prisăcani, primarul Ghiorghe Stanciu și familia lui nu se mai ascund deloc jefuiesc comuna pe față. După cum am arătat și în edițiile anterioare, Ghiorghe Stanciu conduce comuna cu scopul de a se îmbogăți el și familia lui. S-a ajuns până acolo încât Primăria comunei Prisăcani a ajuns să vireze bani direct în conturile entităților conduse de fiul său, George Stanciu, de asemenea consilier local PSD. În urmă cu câțiva ani, Consiliul Local Prisăcani a aprobat înființarea Asociației Sportive Prutul Prisăcani. Această asociație a fost inactivă ani de zile dar a fost resuscitată acum, în preajma campaniei electorale pentru ca familia Stanciu să profite și să mai stoarcă niște bani din bugetul local. Astfel, în ședința Consiliului Local care a avut loc pe data de 29 martie a.c, majoritatea aleșilor controlată de primarul Ghiorghe Stanciu l-a desemnat pe fiul primarului, George Stanciu să reprezinte comuna în Asociația Sportiva Prutul Prisăcani. Cu alte cuvinte fiul primarului a fost desemnat să conducă această asociație. O lună mai târziu, același Consiliu Local Prisăcani aprobă ‘’alocarea unei finanțări din bugetul local al comunei Prisăcani, pentru Asociația Sportivă Prutul Prisăcani pentru în vederea susținerii activităților sportive în anul 2024 pentru echipele de fotbal din comuna Prisăcani’’ (vezi documentele atașate). Banii au fost virați dar numai primarul și odrasla lui știu în ce conturi. Asta deoarece, consilierii cunosc faptul că asociația nu are conturi bancare. ‘’Cu siguranță banii au fost virați într-un cont controlat de fiul primarului’’, a spus un consilier local care cunoaște situația.

Astfel, recent, după ce fiul primarului a fost desemnat să se ocupe de sportivii din comună, Primăria Prisăcani a virat către Asociația Sportivă Prutul Prisăcani suma de 10.000 lei. Nu se știe ce a făcut George Stanciu cu acești bani. Se vorbește că ar fi distribuit niște tricouri la o competiție sportivă care a avut loc recent. Contactat telefonic primarul Ghiorghe Stanciu a negat faptul că ar fi virat banii. ‘‘Asociația sportivă este condusă de AGA, unde UAT, este reprezentată de primar și de un consilier local (George Stanciu-n.r). Nu s-a cheltuit niciun leu până acum, deoarece nu s-a virat în contul asociației nimic. După ce se va întruni AGA, ei vor hotărî”, a susținut Ghiorghe Stanciu. Așadar asociația sportivă din Prisăcani este condusă de primar și de fiul său. Stanciu a refuzat să ne spună cine mai face parte din AGA, cine este administrator și ce cont are asociația.

 

”, a spus Ghiorghe Stanciu.

Familia Stanciu a confiscat comuna

În edițiile anterioare am arătat că Primăria comunei Prisăcani lucrează în primul rând pentru îmbogățirea familiei primarului. Toate fondurile europene alocate de tinerilor fermieri din Prisăcani au ajuns la primar sau feciorii lui. Dacă apare vreo oportunitate de finanțare ceilalți tineri care ar vrea să obțină bani nu au șanse pentru că nu primesc adeverințele necesare de la primărie. De asemenea, mai toate terenurile agricole care au fost disponibile în comună au ajuns la primar și la feciorii lui. Unele au fost luate cu japca de la țărani. Mai multe detalii puteți citi în articolul repostat mai jos. De asemenea, un teren 5.938 lei metri pătrați concesionat Ghiorghe Stanciu de la Primăria Prisăcani la un preț derizoriu de 0,28 bani pentru un metru pătrat pe an a fost donat fiului primarului, George Constantin Stanciu.

Familia primarului a confiscat comuna. Bătrâni jefuiți de terenuri pentru bani europeni

Comuna căpușată de familia primarului. Terenul Consiliului Local luat de fecior cu banii dintr-o alocație

Constantin MAZILU

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.