Scandal cât casa între asociații ambulanței Dacomed. Agapi și Paraschiv executați de fostul partener

1831
Florin Agapi si Mihaita Paraschiv - Dacomed
Florin Agapi si Mihaita Paraschiv - Dacomed

@ Mohamad Awad fostul asociat al Dacomed a dat in judecata firma de ambulanta privata pentru a-si recupera suma de 13.000 euro plus dobânda legala @ Suma reprezinta contravaloarea unor ambulante pe care le-a lăsat in firma inainte sa se retraga

Unul dintre fostii asociati ai firmei de ambulanta privată Dacomed a fost nevoit sa se adreseze instanței pentru a-și recupera banii pe care i-a investit in firma. Astfel, in momentul in care a fosi infiițată, in anul 2016, printre asociatii ambulantei Dacomed s-a numărat si palestinianul Mohamad Awad. În prezent ambulanța Dacomed este condusa de Mihaiță Paraschiv si Florin Agapi, fostul șef al Serviciului Județean de Ambulanță Iași. Conform Registrului Comerțului, Mihăiță Paraschiv este asociat iar Florin Agapi este administrator al firmei. In luna mai anul 2019, Mohamad Awad s-a retras din Dacomed, cesionandu-si gratuit parțile sociale.

ambulante Dacomed
ambulante Dacomed

S-a restras dar a lăsat ambulanțele

In momentul in care s-a retras din companie, Mohamad Awad a semnat cu Mihaiță Paraschiv un angajament de plata pentru suma de 13.000 euro, reprezentand contravaloarea a doua ambulante volkswagen pe care le vanduse Dacomed. Documentul a fost semnat pe 22 mai 2019 si, potrivit actului, Paraschiv și Dacomed urmau sa-i dea lui Mohamand banii in termen de 5 luni. Din acest motiv, Mohamad Awad s-a adresat instantei si a avut castig de cauza (vezi aici).  Procesul a inceput la sfarsitul anului 2019 si s-a finalizat recent. Instanta a respins ca fiind ramasa fara obiect cererea lui Mohamad de a incasa 13.000 euro de la Paraschiv ceea ce inseamna ca, cel mai probabil, intre timp si-a recuperat banii. Instanta a admis in schimb cererea acestuia de a incasa dobinda legala aferenta sumei de 62.115,62 lei (13.000 euro) pentru perioada 20.11.2019-16.09.2020. Sentinta de la Judecatorie nu este definitiva.

Constantin MAZIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.