Surpriza! AUR a câștigat în cele mai mari comune din județul Iași

1023
AUR intalnire
AUR intalnire

@ Formațiunea politică Alianța pentru Unirea Românilor a câștigat alegerile în comunele Deleni și Scobinți, două dintre cele mai mari unități administrative județul Iași @ În cele două comune  AUR a luat voturi cât PSD si PNL la un loc

AUR, Alianța pentru Unirea Românilor, supriza acestor alegeri parlamentare a reușit să câștige un scor mai mult decat suprinzator  in judetul Iași. Astfel, pe langa faptul ca o avocata controversata pe nume Diana Iovanovici-Șoșoacă a reusit sa devina senator din partea iesenilor mai adaugam ca AUR a castigat alegerile parlamentare cu un numar zdrobitor de voturi in doua dintre cele mai mari comune din judetul Iasi, Deleni si Scobinti. „Cred ca la noi in Deleni au in jur  de 40 la suta. Oricum au luat cat PSD si PNL la un loc. E greu de explicat ce s-a intamplat. Au luat un scor atat de mare fara afișaj,  fără candidați fără vizibilitate. Speculații se pot face multe. Poate a contat și faptul ca oamenii nu au fost lasați la pelerinajul de Sfânta Parascheva. Spun asta deoarece, bătrânii au mers in numar mare la vot. Acum cei care ne conduc trebuie sa-si puna un mare semn  de intrebare si sa gaseasca solutii”, a spus Dumitru Prigoreanu, primarul comunei Deleni.

In comuna vecina, Scobinti, supriza este cu atat mai mare cu cat la alegerile locale PNL a obtinut 80 la suta. „N-am stat sa mai numar exact, oricum cei de la AUR au si la noi in jur de 40 la suta. A contat si influenta Diasporei, a copiilor plecati dar eu cred ca s-au si saturat de partidele astea doua PSD si PNL”, a spus Gheorghe Hriscu.

In judetul Iasi, AUR este reprezentata de George Simion.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.