Început de vacanță de coșmar pentru ieșeni care plecau in Creta: au stat 6 ore pe Aeroportul Iasi

1632
Aegean pe Aeroportul Iasi
Aegean pe Aeroportul Iasi

@ O aeronava a companiei Egean care urma sa duca turisti ieseni in Creta s-a defectat pe Aeroportul Iasi @ Turistii au fost ținuți 6 ore pe Aeroport

Zeci de ieșeni care și-au cumpărat sejururi în Creta au avut astăzi un început de vacanță de coșmar. Turiștii urmau sa plece de pe Aeroportul Iași cu o aeronavă a companiei Egean astăzi la ora 17:05. Ieșenii au fost anunțați imediat că aeronava nu va deloca la ora programata dar la ora 19.00 inca nu stiau cand vor pleca. ‘’ Avionul care trebuia să plece în Creta de la Iași la orele 17 05 nu a plecat nici acum, aeronava este defectă iar Christian Tour declară că nu știe când cum și în cat timp vor fi preluați turiști din aeroport și transportați potrivit contractului încheiat’’, ne-a scris unul dintre turiști la ora 19.00.

La ora 19: 20, Romeo Vatra, noul director al Aeroportului Iași ne-a declarat ca iesenii urmau sa plece cu o alta aeronava peste o ora adica pe la 20: 20. ‘’ Nu nici vorbă abia în jurul orelor 23:20 adică după 6 și 1/4 de așteptare, adică de la momentul la care trebuia să decoleze avionul. Plecarea din el și era la 17:00 05 și sîntem la 20:05 și abia acum s-a anunțat că se va mai aștepta încă trei ore jumătate’’, ne-a mai scris turistul la ora 20: 05.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.