Instructorul de fitness de la „Puterea Dragostei”, acuzat de sechestrare la Iaşi!

2525

@ Claudiu Ionuț Porcaru, fost concurent la emisiunea „Puterea Dragostei”, a fost trimis ieri în judecată la Iaşi @ Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi îl acuză acum de lipsire de libertate

Instructorul de fitness de la „Puterea Dragostei”, acuzat de sechestrare la Iaşi! Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi îl acuză de lipsire de libertate pe Claudiu Ionuț Porcaru.

Acum, urmează ca Judecătoria Iaşi să stabileacă un prim termen al procesului. Mai apoi, magistraţii vor asculta ce au de spus părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

 

Cum a ajuns Claudiu Ionuț Porcaru în atenţia anchetatorilor

 

Anchetatorii ieșeni au intrat pe fir după ce prietena instructorului Claudiu Ionuţ Porcaru (28 de ani) a depus o plângere.

„Pe 15 iunie 2023, în jurul orei 16:15, polițiştii ieşeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la Unitatea de Primiri Urgenţe a unei unităţi medicale, a ajuns o pacientă care avea leziuni fizice și a declarat că a fost lipsită de libertate și agresată de un bărbat. Cercetările au continuat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, iar, prin ordonanţa din 18 iunie 2023, a fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de un bărbat. În perioada 14 – 15 iunie 2023, în timp ce se afla la locuința sa din municipiul Iași, pe fondul unei crize de gelozie, inculpatul ar fi închis-o pe persoana vătămată în interiorul unui apartament, i-ar fi luat cele două telefoane mobile ale acesteia și ar fi pus-o în imposibilitatea de a părăsi imobilul”, au afirmat oamenii legii.

 

Ieşeanul a scăpat de gratii

 

Ulterior, presupusa victimă a depus o plângere împotriva lui Porcaru. Oamenii legii au demarat o anchetă şi au propus chiar arestarea preventivă a suspectului.

Iniţial, Judecătoria Iaşi au admis propunerea, dar instructorul de fitness a contestat decizia. Mai apoi, magistraţii de la Tribunalul Iaşi au admis contestaţia şi au hotărât arestul la comiciliu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.