Jaful anului la Iasi. Hotii care au spart seiful primariei au recunoscut tot

1574

@ Fratii Alex si Catalin Vatra au spart seiful Primariei Tibana si au furat circa 170.000 lei  @ Cei doi frati si femeia care le-a fost complice au semnat cu procurorii acord de recunoastere a vinovatiei @ ‘’O parte din prejudiciu a fost recuperat iar dosarul a fost trimis la instanta’’, a spus Monica Palaghia, prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi

Dosarul jafului de la Primaria Tibana a fost finalizat de procurorii ieseni de la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi. Astfel, cele trei personaje implicate in aces furt Fratii Alex si Catalin Vatra din satul Runcu comuna Tibana si Kati Nicoleta Lohon din Drobeta Turnu Severin au recunoscut faptele si au semnat un acord de recunoastere a vinovatiei (vezi aici). Judecatorii trebuie sa decida daca aproba acordurile de recunoastere. Sa mentionam ca in baza acestui acord de recunoastere cei trei, care au fost arestati dupa ce au fost gasiti pot beneficia de o reducere a pedepsei. Monica Palaghia, prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi a declarat ca cei trei au avut si un al patrulea complice care este plecat in strainatate. ’O parte din prejudiciu a fost recuperat iar dosarul a fost trimis la instanta’’, a spus Monica Palaghia.

Jaful s-a petrecut in noaptea zilei de 11 ianuarie anul acesta. Fratii Vatra si complicii lor au intrat in sediul Primariei Tibana au luat seiful plin cu bani, l-au scos din institutie si dupa ce l-au golit l-au abandonat pe un camp. Hotii au furat atunci 170.000 lei, banii de salarii pentru angajatii primariei.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.