”Chirica vrea Hotelul Traian pentru camarila imobiliara”. Liderul PSD Iasi se opune tranzactiei

1462

@ Presedintele PSD iasi, Maricel Popa a transmis un comunicat de presa in care isi manifesta opozitia fata se intentia primariei de a cumpara Hotelul Traian si le cere alesilor social-democrati din Consiliul Local sa se gandeasca bine atunci cand se va lua in discutie aceasta tranzactie @ “Primarul Iasului dovedeste inca o data, daca mai era nevoie, ca este subjugat intereselor camarilei imobiliare. Mihai Chirica a fost prins ca intr-o panza de paianjen de acest grup de investitori imobiliari si acum a ajuns in postura de a sfida cetatenii Iaşului pentru a-si multumi prietenii. Nu putem fi de acord cu o astfel de achizitie a primariei”, a spus Maricel Popa

Liderul social-democratilor ieseni, Maricel Popa nu este de acord cu intentia municipalitatii de a achizitiona Hotelul Traian si le cere consilierilor locali PSD sa se gandeasca bine atunci cand li se va cere votul pentru aprobarea acestei tranzactii. Maricel Popa a transmis presei un comunicat de presa in care lasa se se inteleaga ca primarul Mihai Chirica vrea sa cumpere acest hotel in interesul camarilei imobiliare de care este inconjurat si mai mult decat atat, mai arata liderul PSD, cu acesti bani (circa 5 milioane euro) primaria ar avea lucruri mai bune de facut. “Primarul Iasului dovedeşte inca o data, daca mai era nevoie, ca este subjugat intereselor camarilei imobiliare. Mihai Chirica a fost prins ca intr-o panza de paianjen de acest grup de investitori imobiliari si acum a ajuns in postura de a sfida cetatenii Iasului pentru a-si multumi prietenii. Nu putem fi de acord cu o astfel de achizitie a primariei. Sunt atâtea alte moduri în care pot fi investiti cei 5 milioane de euro, in folosul iesenilor. In plus, primaria are in administrare hotelul “Municipal”, care este nerentabil şi generează doar costuri, fapt care probează modul incompetent de management al primarului Mihai Chirica. Totodata, nu trebuie să uitam divergentele majore din trecut dintre actualul primar şi proprietarul hotelului, care ne pot duce cu gandul la o eventuala vendeta personala a edilului”, a declarat Maricel Popa, presedintele PSD Iaşi.
Mai departe, in comunicatul de presa se arata ca banii municipalitatii ar putea fi folositi pentru obiective mult mai utile orasului. ”Cu 5 milioane de euro ar putea fi achizitionate 10-12 autobuze electrice sau 30 de sisteme de parcare pe verticală în sistemul smart-parking, cu pana la 15 locuri pentru fiecare sistem (aproximativ 450 de locuri de parcare noi in cartierele Iasului) sau 50 de ambulante dotate cu aparatura de ultima generatie sau ar putea fi demarat un proiect pentru reducerea cu peste 50% a consumului de energie electrica in sistemul de iluminat public al municipiului Iasi sau ar putea fi amenajati peste 50 de km de piste pentru biciclete. De asemenea, ar putea fi modernizată Unitatea de Primire Urgente a Spitalului „Sf. Spiridon””, a mai aratat liderul PSD care a adaugat ca ”toate aceste achizitii sau proiecte sunt absolut necesare cetătenilor orasului, tinand cont de faptul ca Iasul se regaseste in topul celor mai poluate orase din tarăa si duce o acuta lipsa de locuri de parcare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.