Justiţie de catifea, la Iaşi: interlopii prind curaj, procurorii sunt disperaţi! (EXCLUSIV)

2458
Grancea si fratii Vandame si Braileanu
Grancea si fratii Vandame si Braileanu

@ Justiţie de catifea, la Iaşi: interlopii prind curaj, procurorii sunt disperaţi @ Concubina lui Vandam Constantin a cerut ordin de protecţie @ Jean Mărăraş ar fi agresat-o pe femeie, iar Georgiana Valentina Manea a apelat la procurorii ieşeni

Justiţie de catifea, la Iaşi: interlopii prind curaj, procurorii sunt disperaţi! Concubina lui Vandam Constantin a cerut ordin de protecţie! Jean Mărăraş, zis „Brăileanu'” ar fi agresat-o pe femeie, iar Georgiana Valentina Manea a apelat la procurorii ieşeni. Astfel, recent Judecatoria Iasi a inregistrat o cerere de ordin de protectie, victima fiind Georgiana Valentina Manea iar agresorul Jean Mararas. Însă, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi şi-au declinat competenţa de soluţionare a cauzei către instanţa similară din Brăila (vezi aici). „Instanţa admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Iaşi în soluţionarea prezentei cauze. Declină competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Judecătoriei Brăila. Fără cale de atac”, au afirmat judecătorii ieşeni.

Constantin Vandam si masina Porche
Constantin Vandam si masina Porche

Fosta concubină a lui Vandam Constantin a cerut un ordin de protecţie!

Cererea de emitere a unui ordin de protecţie pe numele lui Jean Mărăraş a fost depusă la Judecătoria Iaşi pe data de 18 aprilie 2023 fiind inregistrata de Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi. După 3 termene, judecătorii ieşeni au decis declinarea cauzei către instanţa similară din Brăila. Acum, urmează ca magistraţii brăileni să decidă ce se va întâmpla în continuare. Aşadar, aceştia vor hotărî dacă se impune sau nu emiterea unui ordin de protecţie pe numele lui Jean Mărăraş. Potrivit unor surse judiciare, Georgiana Valentina Manea ar fi fost concubina lui Vandam Constantin. În urma relaţiei dintre cei doi au rezultat şi copii. Recent, după ce Vandam Constantin a fost reţinut, femeia ar fi mers la locuinţa acestuia, pentru a-şi lua copiii, în aşa fel încât micuţii să poată fi îngrijiţi cum se cuvine, potrivit aceloraşi surse.

De unde ar fi izbucnit scandalul în lumea interlopă

La un moment dat, femeia ar fi fost agresată, conform anchetatorilor. Ea a sunat la 112 anuntand cele intamplate. Astfel, pe fir au intrat anchetatorii, care au efectuat cercetări. Mai apoi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi ar fi solicitat, în numele Georgianei Valentina Manea, emiterea unui ordin de protecţie pe numele lui Jean Mărăraş. Grav este că în ziua in care s-a petrecut incidentul, Jean Mărăraş se afla sub control judiciar, iar Vandam Constantin tocmai fusese plasat in arest la domiciliu de judecatoarea Andreea Grancea de la Curtea de Apel Iași. In editiile anterioare am aratat ca Vandam este prieten cu Robert Grancea, fratele acestei judecatoare.

Judecătoarea care i-a dat drumul interlopului Vandame. ‘’N-am știut că este prieten cu fratele meu’’

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.