Scandal amoros, într-o comună din Iaşi! Fantezii secrete, când soţul era plecat la muncă (EXCLUSIV)

87865
Picioarele unei femei care sta intinsa pe un pat
Femeie, pe un pat

@ Un scandal amoros a ieşit recent la iveală, într-o localitate din judeţul Iaşi @ Astfel, un individ a fost pedepsit de către judecători după ce a fost acuzat că ar fi dat buzna şi ar fi încercat să-şi satisfacă fanteziile secrete cu verişoara prin alianţă @ Asta, în timp ce soţul ieşencei se afla la muncă

Un scandal amoros a ieşit recent la iveală, într-o localitate din judeţul Iaşi. Ieri, un individ a fost pedepsit de către judecători după ce a fost acuzat că ar fi dat buzna şi ar fi încercat să-şi satisfacă fanteziile secrete cu verişoara prin alianţă.

Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Hârlău l-au condamnat pe Costel Aurelian Lincu la 2 ani şi 9 luni de închisoare, cu suspendare, pentru violare de domiciliu şi tentativă de viol.

„Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, în cadrul Primăriei comunei Erbiceni sau şcolii din satul Spinoasa, comuna Erbiceni, pe o perioadă de 80 de zile. Admite acţiunea părţii civile şi îl obligă pe inculpat la plata către aceasta a sumei de 1.000 de lei, reprezentând daune morale”, au precizat ieri judecătorii.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

Scandal amoros, într-o comună din Iaşi!

Demn de remarcat este faptul că sentinţa privind acest scandal amoros din Iaşi nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Costel Aurelian Lincu a început pe 16 noiembrie 2022. Procurorii l-au trimis în judecată sub acuzaţiile amintite.

„În în ziua de 17 octombrie 2022, inculpatul a pătruns fără drept în curtea locuinței persoanei vătămate și, prin constrângere, a încercat să întrețină un raport sexual cu aceasta. În același sat locuiește și persoana vătămată, împreună cu soțul ei, care este văr cu inculpatul, într-un imobil aflat la marginea satului, la circa 200 de metri de DJ 281 (fără a avea locuințe învecinate).

De asemenea, inculpatul era solicitat periodic, de către soțul persoanei vătămate, pentru a-l ajuta la diferite activități în gospodărie (prin curtea casei)”, au menţionat oamenii legii.

Un bărbat cu mâna stângă pe fundul unei tinere
Un ieşean a fost pedepsit după o agresiune de natură sexuală

Costel Aurelian Lincu, acuzat că avea fantezii secrete cu victima

 

În dimineața zilei de 17 octombrie 2022, în jurul orei 6:00, soțul persoanei vătămate a plecat la serviciu (acesta fiind maistru la o firmă de construcții drumuri și poduri), iar persoana vătămată a rămas singură acasă.

„În jurul orei 7:15, în timp ce persoana vătămată se afla într-una din încăperile casei (care avea ușile închise, dar neîncuiate), stând în pat, în interior a pătruns inculpatul, care a pretextat că dorește să discute cu vărul său, dar, când a constatat că acesta nu se află în imobil, s-a apropiat de patul în care se afla persoana vătămată, spunându-i acesteia că „a prins-o” și are chef să întrețină relații sexuale cu ea.

Inculpatul a prins-o pe aceasta cu mâinile de umeri și a izbit-o la podea. Persoana vătămată a reușit să se ridice, însă inculpatul a încercat să o izbească de pat. Imediat, persoana vătămată a început să țipe, iar inculpatul a atins-o în zonele intime (în zona sânilor și în zona pubiană), cerându-i să întrețină relații sexuale”, au subliniat anchetatorii ieşeni.

 

Agresorul, lovit cu mătura de victimă

 

În acel moment, femeia s-a opus, cerându-i lui Costel Aurelian Lincu să înceteze (și împingându-l pe acesta), după care a luat o mătură din paie cu care i-a aplicat acestuia mai multe lovituri, cerându-i să părăsească locuința.

„Astfel, inculpatul a renunțat la agresiune și a părăsit locuința, iar persoana vătămată a blocat ușa. După ce inculpatul a ieșit și din curte, persoana vătămată a ieșit din casă și a blocat și poarta. În jurul orei 10:00, când soțul persoanei vătămate s-a întors la domiciliu, aceasta i-a povestit cele întâmplate, motiv pentru care a mers pentru a discuta cu inculpatul, însă acesta a refuzat”, au încheiat oamenii legii.

La audieri, ieşeanul Costel Aurelian Lincu a recunoscut cele întâmplate în carula cestui scandal amoros.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.