Cunoscut avocat ieșean amenințat cu moartea. ‘’A spus că-mi ucide și familia’’. Poliția nu a făcut nimic

5481
avocat Sorin Dimitriu
avocat Sorin Dimitriu

@ Avocatul Sorin Dimitriu a fost amenințat direct de un individ și, deși a trecut mai bine de o săptămână de când a depus plângerea procurorii și polițiștii nu au demarat nicio anchetă

Sorin Dimitriu, un cunoscut avocat din Iași, specializat pe dreptul penal a fost amenințat cu moartea de un individ necunoscut motiv pentru care a depus o plângere penală. Individul l-a amenințat atât  pe el cât și pe familia acestuia. ‘’La data de 14 iulie a.c orele 20: 22 o persoană m-a apelat pe telefonul mobil mi-a adresat injurii și amenințări care au culminat cu amenințări cu moartea la adresa mea și a familiei mele. A repetat cu insistență să merg în capăt Păcurari să vorbim de unde trag concluzia locuiește în zonă. Pentru a nu suporta în continuare eventuale ameințări am blocat numărul. A doua zi am deblocat numărul și am văzut că la whatsup la profil are notat ‘’hai la DAAAT’’ de unde reiese  atât calitatea morală cât și activitatea prestată de acest individ’’, se arată în plângere penală depusă de Sorin Dimitriu.

Membru al Baroului Iași, Sorin Dimitriu s-a arătat îngrijorat de faptul că deși au trecut mai bine de 7 zile de când a depus plângerea autoritățile judiciare locale nu au luat nici un fel de măsuri. ‘’Nu poate să fie vreun client, am defectul de a prezenta de la început șansele, în urma discuției cu aceștia, sunt conștienți de rezultatul faptelor comise și de soluțiile care pot fi date de instanță. Poate fi vreun client pe care am refuzat să îl reprezint, amenințarea nu poate fi „pe persoana fizica”, nu am dușmani. Nu am nicio explicație pentru care am ajuns să fiu amenintat, sper ca organul judiciar să iasă din grevă și să își facă treaba. Mă suprinde lispa de implicare  organelor judiciare. Deși au trecut 7 zile, nu am fost contactat de parchet’’, a spus Sorin Dimitriu.

 

Oana Neda este noul decan al Baroului Iaşi! Este a doua femeie care conduce instituţia, după regretata Carmen Bernic!

Constantin MAZILU

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.