Medicul acuzat că folosea stimulatoare de la morţi, pus la plată! Dan Tesloianu trebuie să achite peste 70.000 de lei!

670
Dan Tesloianu
Dan Tesloianu cardiolog

@ Medicul acuzat că folosea stimulatoare de la morţi a fost pus la plată de către judecătorii ieşeni @ Astfel, Dan Nicolae Tesloianu trebuie să achite o taxă de timbru de 73.500 de lei @ Doctorul ieşean vrea să-şi împartă averea cu fosta soţie, după spusele sale @ Tesloianu le-a spus magistraţilor că a divorţat de nevastă

Medicul acuzat că folosea stimulatoare de la morţi a fost pus la plată de către judecătorii ieşeni! Astfel, Dan Nicolae Tesloianu trebuie să achite o taxă de timbru de 73.500 de lei! Doctorul ieşean vrea să-şi împartă averea cu fosta soţie, după spusele sale. Tesloianu le-a spus judecătorilor că a divorţat de nevastă.

Totuşi, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis în parte cererea acestuia, de eşalonare a plăţii taxei de timbru. „Instanţa admite în parte cererea de acordare a ajutorului public judiciar formulată de petentul Tesloianu Dan Nicolae pentru actiunea având ca obiect partaj bunuri comune. Dispune esalonarea sumei fixată cu titlu de taxă judiciară de timbru (73.500 de lei) în 24 de rate lunare, succesive, în cuantum de 3.066,5 lei fiecare, scadente cel mai târziu la data de 15 a lunii, prima rată fiind scadentă la data de 15 mai 2024”, au afirmat judecătorii.

Medicul acuzat că folosea stimulatoare de la morţi, pus la plată!

Prin acţiunea înregistrată pe rolul instanţei pe 15.11.2023, Tesloianu a formulat cerere de ajutor public, solicitând eşalonarea plăţii taxei judiciare de timbru în 25 de rate lunare. În motivare, petentul a arătat că a divorţat şi nu dispune decât de venitul propriu. Din înscrisurile depuse de către meic rezultă că acesta realizează lunar venituri nete în valoare de 9.945 de lei.

Amintim că, recent, Dan Nicolae Tesloianu a depus la Judecătoria Iași o cerere de partaj bunuri comune – lichidarea regimului matrimonial. În dosar, ca pârâtă este Anda Tesloianu. Urmează ca instanța să stabilească un prim termen al procesului. Mai apoi, judecătorii ieșeni vor asculta ce au de spus părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Doctorul ieșean vrea să-şi împartă averea

Medicul ieșean vrea să-și împartă averea. Cel mai probabil, din cauza dosarului penal în cadrul căruia este anchetat de către procurori. Rămâne de văzut ce decizie va fi luată de către magistrații ieșeni în acest caz.

Demn de remarcat este că acesta nu e prima situație în care o persoană publică cercetată penal solicită împărțirea averii.

Dan Tesloianu, anchetat în cadrul unui mega-scandal

În urmă cu câteva luni, procurorii l-au retinut pe cunoscutul cardiolog iesean Dan Tesloianu, el fiind cercetat pentru abuz in serviciu, deoarece ar fi implantat bolnavilor dispozitive extrase din cadavre.

„Inculpatul și-ar fi exercitat atribuțiile de serviciu în mod defectuos, prin implantarea, în perioada 2017 – august 2022, a unui număr de 238 de dispozitive extrase din cadavre sau a căror sursă de proveniență nu se cunoaște, ignorând riscul de a provoca pacienților probleme medicale grave sau chiar decesul, procedând astfel la reutilizarea lor, deși acest lucru este interzis de legislația primară. Totodată, producătorii dispozitivelor medicale consemnează pe ambalajul aparatelor interdicția reutilizării acestora.

Inculpatul a operaționalizat o rețea formată din cadre medicale care i-au furnizat dispozitive cardiace implantabile, extrase inclusiv de la pacienți decedați, fără respectarea prevederilor legale și fără acordul, anterior decesului, al persoanelor în cauză sau al aparținătorilor. Unele dintre intervențiile de introducere a unor dispozitive cardiace implantabile, inclusiv extrase de la pacienți decedați, derulate/recomandate de către medic, nu erau necesare”, au aratat anchetatorii.

 

1 COMENTARIU

  1. De evitat consult cardiologie Dr Ana Maria Mitrica!Pacient diagnosticat anterior cu cardiopatie ischemica ( nu am aratat documente diagnostice dnei Dr.,fiind interesati de diagnosticul ei),posibil infarct miocardic apoi,avand in vedere analizele markeri cardiac.Consult superficial,super rapid de catre cardiolog Dna Dr Mitrica cu diagnostic doar de inceput de HTA.Degeaba s a plans de dureri retrosternale,dureri de gambe,lipsa de aer la efort.multi.Cateva saptamani mai tarziu persoana a suferit infarct miocardic, aproape mortal.La toate simptomele descrise ,dr Ana maria Mitrica cardiologie nu a comentat ceva, nici macar nu a incercat un raspuns, doar a întrerupt relatarea.Sec si rece.Precum doamna cu coasa Evitati daca daca doriti sa aveti mai multe sanse la viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.