Lovitură cruntă pentru lumea interlopă din Iaşi! Membrii unui clan, acuzaţi oficial de procurori!

2078
Doi mascati, unul avand o arma in brate
Doi mascati, unul avand o arma in brate

@ Lovitură cruntă pentru lumea interlopă din Iaşi @ Membrii unui clan, acuzaţi oficial de procurori @ Astfel, ieri, anchetatorii au dispus trimiterea în judecată a lui Italiano Tănase, zis „Anderson”, a lui Adrian Andrei Bamboi, a lui Constantin Teodor Asalomiei, zis „Ureche”, a Grenguţei Alisa Tănase, a Contesei Tănase, dar şi a lui Sentiment Walter N., sub principala acuzaţie de constituire a unui grup infracţional organizat

Lovitură cruntă pentru lumea interlopă din Iaşi: membrii unui clan, acuzaţi oficial de procurori! Aşadar, anchetatorii au dispus ieri trimiterea în judecată a lui Italiano Tănase, zis „Anderson”, a lui Adrian Andrei Bamboi, a lui Constantin Teodor Asalomiei, zis „Ureche”, a Grenguţei Alisa Tănase, a Contesei Tănase, dar şi a lui Sentiment Walter N., sub principala acuzaţie de constituire a unui grup infracţional organizat.

Acum, urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistraţii ieşeni vor asculta ce au de spus toate părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Sediul Palatului de Justiţie din Iaşi
Palatul de justitie Iasi

Lovitură cruntă pentru lumea interlopă din Iaşi!

 

Oamenii legii au afirmat că membrii clanului Tănase au intrat recent în atenţia lor. Conform anchetatorilor, mai mulți membri ai clanului ieşean au fost cercetaţi pentru trafic de persoane.

În urmă cu câteva săptămâni, aceştia au fost ridicaţi şi duşi la audieri, după descinderile care au avut loc în Iași. Aceștia au fost cercetaţi pentru că ar fi exploatat sexual tinere în țări din vestul Europei. Perchezițiile făcute de anchetatori au scos la iveală sume mari de bani, zeci de cuțite și arme.

Picioarele unei femei care sta intinsa pe un pat
Femeie, pe un pat

Ce au mai spus anchetatorii ieşeni

 

Anchetatorii ieşeni au mai susţinut că tinerele ar fi fost minţite cu privire la activitatea pe care ar fi urmat să o presteze în străinătate.

„Tinerele ar fi fost recrutate prin inducerea în eroare cu privire la activitatea pe care ar fi urmat să o desfăşoare în Marea Britanie sau cu privire la remuneraţia pe care ar fi urmat să o primească. Victimele ar fi fost cazate iniţial în locuinţe din Iaşi, Brăila şi Constanţa, iar, ulterior, ar fi fost transportate în capitala Marii Britanii, unde ar fi fost cazate în locuinţe închiriate“, au precizat anchetatorii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.