Crimă oribilă, în Iaşi! După incidentul de la majorat a venit „nota de plată”!

2602
Sebastian Butnariu tanar injunghiat
Sebastian Butnariu tanar injunghiat

@ Crimă oribilă, în Iaşi: după incidentul de la majorat a venit „nota de plată” @ Astfel, ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au dispus trimiterea în judecată a lui Andrei Petronel Silion (fost Casapu) şi a lui Florin Armando Maxim @ Acuzaţiile aduse de anchetatori în acest caz sunt cele de omor şi tentativă de omor

Crimă oribilă, în Iaşi: după incidentul de la majorat a venit „nota de plată”! Aşadar, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au dispus ieri trimiterea în judecată a lui Andrei Petronel Silion (fost Casapu) şi a lui Florin Armando Maxim.

Acuzaţiile aduse de anchetatori în acest caz sunt cele de omor şi tentativă de omor. Acum, urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistraţii vor asculta ce au de spus toate părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Sala de judecata
Sala de judecata

Crimă oribilă, în Iaşi!

Oamenii legii au spus că cei doi indivizi au intrat recent în vizorul lor, după un incident extrem de grav. Astfel, în urmă cu câteva săptămâni, la o petrecere de majorat, a avut loc tragedia.

Conform anchetatorilor ieşeni, mai mulţi tineri s-au încăierat, iar doi dintre ei au fost înjunghiaţi. Una dintre victime, Iulian Sebastian Butnariu  a decedat din pricina leziunilor suferite.

Ce au mai spus oamenii legii despre incident

Astfel, după tragedia din noaptea de 16 spre 17 septembrie 2023, anchetatorii au demarat cercetările, pentru a afla cine sunt autorii.

În cele din urmă, oamenii legii au ajuns la concluzia că Andrei Petronel Silion (fost Casapu) şi Florin Armando Maxim trebuie trimişi în faţa instanţei de judecată. Acum, urmează ca judecătorii să decidă ce se va întâmpla în continuare.

Măcel la o petrecere de majorat la Ciurea. Un tânăr a murit, alți doi se afla în stare gravă la spital

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.