Măcel la o petrecere de majorat la Ciurea. Un tânăr a murit, alți doi se afla în stare gravă la spital

12117
Sebastian Butnariu tanar injunghiat
Sebastian Butnariu tanar injunghiat

@ Un tânăr a decedat după ce a fost înjunghiat noaptea trecută la o petrecere de majorat care a avut loc în cătunul Juvăț din comuna Ciurea @ Alți doi tineri sunt în stare gravă la spital

Iulian Sebastian Butnariu un tânăr de numai 20 de ani a decedat noaptea trecută după ce a fost înjunghiat la o petrecere de majorat care a avut loc în cătunul Juvăț, lângă Zanea din comuna Ciurea, județul Iași. Acesta a fost înjunghiat de mai multe ori în spate. În stare gravă la spital se mai află în prezent internați Constantin Cristian Tudose în vârstă de 22 ani și Mihai Barim în vârstă de 20 de ani. Cei doi au fost de asemenea înjunghiați. Potrivit primelor informații dupa începerea petrecerii de majorat a izbucnit o certă iar agresorul Andrei Petronel Silion zis Casapu a scos cuțitul și l-a înjunghiat pe Iulian Sebastian Butnariu. Casapu era însoțit de  Armando Florin Maxim. Casapu a fost reținut și urmează sa fie propus pentru arestare preventivă.

COMUNICATUL DE PRESA AL PARCHETULUI DE PE LANGA TRIBUNALUL IASI

La data de 17.09.2023, ora, 01:35, procurorul criminalist a fost sesizat despre faptul ca în seara precedenta a avut loc o petrecere de majorat într-un imobil din sat Lunca Cetatuii, com. Ciurea, jud. Iași, în timpul căreia a izbucnit o altercație între tinerii prezenți, iar unul dintre aceștia a fost lovit cu un cuțit și a decedat. Din primele declarații ale martorilor s-a stabilit ca inculpatul S. A. P. (22 de ani) l-a înjunghiat în zona abdominala pe tânărul B. I. S. (20 de ani) provocându-i plăgi tăiate cu hemotorax, hemopericard prin ruptura de cord, leziuni grave ce au condus în scurt timp la decesul victimei. Inculpatul a fost reținut pentru comiterea infracțiunii de omor, prevazuta de art. 188 alin. (1). C. Pen, urmând sa fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași cu propunere de arestare preventiva pe o durata de 30 de zile.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.