Scene şocante, la Iaşi! A vrut să-şi omoare nevasta! (EXCLUSIV)

10107
Criminalist, cercetare la fata locului
Criminalist, cercetare la fata locului

@ Un ieşean este acuzat că a vrut să-şi omoare nevasta @ Astfel, la finele săptămânii trecute, procurorii l-au trimis în judecată pe Ionel Polonic @ Anchetatorii spun că, în urma unui schimb de replici, ieşeanul a încercat să-şi ucidă soţia

Scene şocante, la Iaşi! Un ieşean este acuzat că a vrut să-şi omoare nevasta. Aşadar, procurorii l-au trimis în judecată la finele săptămânii trecute pe Ionel Polonic.

Individul va fi nevoit să dea explicaţii în instanţă sub acuzaţia de tentativă de omor asupra unui membru de familie. Acum, urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal.

Mai apoi, judecătorii vor asculta ce au de spus părţile implicate în scandal, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

 

Scene şocante, la Iaşi: Ionel Polonic, acuzat că a vrut să-şi omoare nevasta!

 

Oamenii legii spun că ieşeanul a intrat recent în vizorul lor. Asta, după ce o femeie a ajuns mai mult moartă decât vie pe mâna medicilor din Iași. Scenele de groază s-au petrecut în comuna Ion Neculce. Acolo, Ionel Polonic s-a gândit să-i dea o lecție soției sale, în vârstă de 44 de ani. Conform anchetatorilor, după o ceartă aprinsă, acesta a lovit-o pe femeie fără milă.

În urma incidentului, victima a fost transportată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Spiridon”, din Iaşi.

 

Victima, în stare gravă

 

Medicii care i-au acordat îngrijiri victimei au constatat că viaţa acesteia a fost pusă în pericol de leziunile suferite. În urma incidentului, oamenii legii au demarat ancheta şi l-au săltat pe Ionel Polonic.

Ieşeanul a fost dus la audieri şi reţinut pentru 24 de ore. Mai apoi, Polonic a fost dus la instanţă, cu propunere de arestare.

„Instanţa admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași și dispune arestarea preventivă a inculpatului Ionel Polonic, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor asupra unui membru de familie pentru o perioadă de 30 de zile”, au menţionat judecătorii.

Acum, după acele scene şocante ce au avut loc în judeţul Iaşi, urmează ca magistraţii să decidă ce se va întâmpla cu Ionel Polonic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.