Ţeapă cu telefoane mobile, pe site-uri de vânzări! Doi ieşeni s-au pus pe căpătuială! (EXCLUSIV)

180
telefon mobil
telefon mobil

@ Ţeapă cu telefoane mobile, pe site-uri de vânzări: doi ieşeni s-au pus pe căpătuială @ După ce au făcut victime, Robert Ştefan Carp şi Eduard Pătrău au ajuns în atenţia anchetatorilor @ Acum, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi i-au trimis în judecată pentru înşelăciune şi complicitate la înşelăciune

Ţeapă cu telefoane mobile, pe site-uri de vânzări: doi ieşeni s-au pus pe căpătuială! După ce au făcut victime, Robert Ştefan Carp şi Eduard Pătrău au ajuns în atenţia anchetatorilor!

Astfel, ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi i-au trimis în judecată pentru înşelăciune şi complicitate la înşelăciune. Urmează ca Judecătoria Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistraţii vor asculta ce au de spus părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

 

Ţeapă cu telefoane mobile, pe site-uri de vânzări

 

Ţeapa cu telefoane mobile, pe site-uri de vânzări pusă la cale de doi ieşeni a ajuns în atenţia anchetatorilor în urmă cu câteva luni. De altfel, la un moment dat, ieșenii Robert Ștefan Carp (24 de ani) și Eduard Marius Patrău (25 de ani) au fost şi încătuşaţi.

„Începând de pe 10 decembrie 2021 până pe 7 februarie 2022, R.Ș.C. a contactat persoane care voiau să vândă diverse telefoane mobile pe site-uri de profil. Acesta le cerea vânzătorilor să îi trimită aparatele prin curier, arătându-le o dovadă falsă a achitării contravalorii solicitate prin transfer bancar, susținând că banii trebuie să ajungă în conturile lor”, au declarat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

 

Robert Ștefan Carp și Eduard Marius Patrău vindeau telefoanele către alte persoane

 

Anchetatorii ieșeni au adăugat că, după ce ar fi primit telefoanele fără să dea vreun leu, Robert Ștefan Carp le-ar fi revândut, inclusiv cu ajutorul lui Eduard Marius Patrău.

„În ceea ce îl privește pe E.M.P., acesta i-a oferit lui R.Ș.C. sprijin material și moral, în sensul că îl transporta cu mașina la sediul firmei de curierat, îl asigura că îl va ajuta la comercializarea telefoanelor mobile pentru obținerea unor sume de bani, chiar a și vândut unele celulare”, au subliniat anchetatorii.

Surse judiciare au afirmat că Eduard Marius Patrău vindea telefoane mobile în parcările unor centre comerciale. Astfel, el evita să meargă la casele de amanet din Iași, știind că ar fi urmat să fie filmat de camerele de supraveghere din interiorul firmelor respective. Acum, rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare cu cei doi ieșeni suspectați că au inventat o țeapă cu telefoane prin intermediul unor site-uri de vânzări.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.