Răzbunarea Schengen! Banca Raiffeisen de pe Ștefan cel Mare a rămas fără firmă

10320
Raiffeisen da jos panoul si Pavel Pantea
Raiffeisen da jos panoul si Pavel Pantea

@ Așa cum anunțase imediat după votul Schengen, Asociația de Proprietari care administrează blocul A1-2 de pe bulevardul Ștefan cel Mare din municipiul Iași a retras avizul de funcționare pentru Raiffeisen astfel încât banca a fost nevoită să-și dea jos panoul publicitar @ ‘’Urmează sa solicităm primăriei retragerea autorizației de funcționare pentru bancă. În caz contrar ne vom adresa instanței’’, a spus juristul Pavel Pântea, președintele asociației

După cum anunțase încă din luna decembrie 2022, imediat după votul Schengen, Asociația de Proprietari care administrează blocul A1-2 de pe bulevardul Ștefan cel Mare a început ‘’represaliile’’ împotriva sucursalelor de la parterul imobilelor deschise de Raiffeisen si Mega Image, companii cu acționariat austriac și olandez. Astfel, în urma unei notificări primite de la asociația de proprietari, Raiffeisen a dat jos panoul publicitar de pe blocul de pe bulevardul Ștefan cel Mare. Panoul era montat pe un perete ce aparține condominiului blocului iar proprietarii nu și-au mai dat acordul. ‘’Iată ca un presedinte de Asociatie de Proprietari a facut mai mult decat Guvernul, i-a pedepsit pe olandezi si pe austrieci. Au fost nevoiți să-și dea jos firma pentru ca noi nu le-am mai dat acordul. Urmează să solicităm primăriei retragerea autorizației de funcționare pentru bancă. În caz contrar ne vom adresa instanței. Însă, am primit deja informații că vor să se mute de aici’’, a spus juristul Pavel Pântea, președintele asociației.

În ceea ce privește Mega Image, părțile au ajuns pe moment la o înțelegere.  ‘’Am impus ca 50 la sută din produsele vandute in magazin sa fie  produse românești, interzicerea produselor din gandaci, larve etc. plus alte condiții’’, a adăugat Pavel Pântea.

Boicot! O asociație de proprietari vrea să închidă o agenție Raiffeisen și un Mega Image de la parter

Constantin MAZILU

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.