Primăria Lețcani pregătește conexiunea cu A8: peste 1.000 ha teren pentru dezvoltare industrială

2775
Stelian Turcu-primarul comunei Letcani
Stelian Turcu-primarul comunei Letcani

@ Comuna Lețcani va cunoaște în perioada următoare o dezvoltare economică fără precedent @  ‘’Cea mai importantă intrare și ieșire a autostrăzii A8 va fi la Lețcani. Vom înregistra cea mai mare dezvoltare economică a zonei cuprinse între municipiul Iași și Lețcani’’, a spus Stelian Turcu, primarul comunei Lețcani

Demersurile făcute de primarul Stelian Turcu au avut succes astfel încât cea mai importantă legătură a municipiului Iași cu autostrada A8 se va realiza pe șesul de la Lețcani. Acest proiect va duce la o adevărată explozie economică în zona municipiul Iași-Lețcani. Asta deoarece, peste 1.000 de hectare de teren liber, zonă de șes vor avea acces direct la autostradă. ‘’Cea mai importantă intrare și ieșire a autostrăzii A8 din această zonă va fi la Lețcani. Această arteră va fi pe traseul Lețcani Vest- Transagropolis – perpendicular peste drumul european și calea ferată și face legătura cu municipiul Iași printr-un nod la Uricani. Estimăm, și suntem siguri ca nu ne înșelăm, că aceasta zona cuprinsă între municipiul Iași și Lețcani va cunoaște o dezvoltare economică fără precedent. Vor fi disponibile peste 1.000 de hectare pentru parcuri industriale și societăți cu producție industrială’’, a spus primarul Stelian Turcu.

Să reamintim de asemenea că la inițiativa primarului Stelin Turcu, suprafata Iasi Industrial Park a fost dublata la mijlocul lunii octombrie a.c printr-o decizie a Consiliului Local Letcani. Astfel, Consiliul Local Lețcani a mai alocat încă 115.000 mp pentru parcul industrial care se construiește la intrarea in localitate dinspre Iași pe partea dreapta. Inițial fusese alocata suprafata de 185 mp pentru acest parc.

Primăria Lețcani a dublat suprafața Parcului Industrial. „Așteptăm investitori”

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.