Primăria Lețcani a dublat suprafața Parcului Industrial. „Așteptăm investitori”

254
Stelian Turcu
Stelian Turcu

@ Consiliul Local Lețcani a dublat în ședința de astăzi suprafața Iași Industrial Park @ „Am mai alocat încă 115.000 mp pentru parcul industrial. Suprafața parcului practic s-a dublat”, a spus Stelian Turcu, primarul comunei Lețcani

La inițiativa primarului Stelin Turcu, suprafata Iasi Industrial Park a fost dublata astazi printr-o decizie a Consiliului Local Letcani. Astfel, astăzi Consiliul Local Lețcani a mai alocat încă 115.000 mp pentru parcul industrial care se construiește la intrarea in localitate dinspre Iași pe partea dreapta. Inițial fusese alocata suprafata de 185 mp pentru acest parc. „Practic s-a dublat suprafața parcului industrial. Acum va avea o suprafață de 300.000 mp. De subliniat ca firmele care vor fi gazduite in acest parc industrial vor beneficia de multe facilitati fiscale. Mai multe companii si-au manifestat intentia de a investi in zona. Ii asteptam cu bratele deschise”, a spus Stelian Turcu, primarul comunei Lețcani.

În prezent Iasi Industrial Park se construieste cu fonduri guvernamentale in valoare de 8 milioane lei dar acestea se vor suplimenta avand in vedere ca suprafata s-a dublat. Conform studiilor, s-a estimat ca după ce va fi dat în folosință Iași Industrial Park va atrage suplimentar în județul Iași, fonduri de peste 100 milioane euro. ”Ne propunem, prin Iasi Industrial Park, sa atragem investitii de aproximativ 100 milioane de euro si astfel sa crestem PIB-ul judetului nostru si sa dezvoltam cat mai mult mediul de afaceri local”, a declarat Costel Alexe, președinte al CJ Iasi, in momentul in care s-a anuntat demararea proiectului si predarea amplasamentului.

Un primar de comună a reușit să asfalteze un drum județean: centura Zonei Metropolitane

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.