Ninja de la Moşna! O femeie pedepsită pentru furt, tâlhărie şi lovire scapă de puşcărie! A bătut o minoră într-un parc pentru copii! (EXCLUSIV)

186
Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

@ Ninja de la Moşna: o femeie pedepsită pentru furt, tâlhărie şi lovire scapă de puşcărie @ Alina Filip a recunoscut că a bătut o minoră într-un parc pentru copii @ Femeia de 39 de ani a primit doar o amendă la ultimul dosar penal!

„Ninja” de la Moşna! O femeie pedepsită pentru furt, tâlhărie şi lovire scapă de puşcărie! Aceasta a recunoscut că a bătut o minoră într-un parc pentru copii. Totuşi, femeia de 39 de ani a primit doar o amendă la ultimul dosar penal!

„Instanţa condamnă pe inculpata Alina Filip, domiciliată în satul Moșna, cu copii minori în întreținere, casnică, cunoscută cu antecedente penale, la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 1.600 de lei, sumă ce corespunde unui număr de 160 de zile-amendă, cu un cuantum de 10 lei/zi-amendă”, au precizat recent magistraţii din cadrul Judecătoriei Răducăneni.

Sala de judecata
Sala de judecata

O femeie pedepsită pentru furt, tâlhărie şi lovire scapă de puşcărie

 

Pe 3 februarie 2023, femeia a fost trimisă în judecată sub acuzaţiile de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„În ziua de 5 iulie 2020, aflându-se în parcul de joacă, inculpata a lovit-o cu palma peste obraz pe minora în vârstă de 15 ani, a ţipat la aceasta ameninţând-o cu acte de violenţă şi adresându-i injurii şi expresii vulgare în prezenţa tuturor persoanelor care se aflau în parc, copii şi adulţi, spre indignarea acestora, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică”, au spus procurorii ieşeni.

 

Alina Filip aruncă vina pe victima de 15 ani

 

La audieri, în instanţă, ieşeanca Alina Filip a arătat că recunoaște că i-a vorbit urât persoanei vătămate din cauza faptului că minora ar fi provocat-o, răspunzându-i urât când i-a spus să nu mai arunce coji de semințe pe jos în parc.

„În ceea ce privește infracțiunea de lovire sau alte violențe, inculpata a susținut că nu a lovit-o pe persoana vătămată cu palma peste obraz, ci doar a împins-o cu dosul palmei în zona feței, ca să tacă, inculpata punând acest comportament și pe seama faptului că în acel moment era însărcinată.

Inculpata nu se află la primul conflict cu legea penală, din fișa de cazier judiciar rezultând că, în anul 2005, aceasta a fost condamnată la pedeapsa amenzii penale pentru comiterea unei infracțiuni de lovire sau alte violențe, iar, în 2008, a fost condamnată la o pedeapsă de 5 luni închisoare, a cărei executare a fost suspendată condiționat, pentru săvârșirea unei infracțiuni de furt. Totodată, prin sentința penală din 11 aprilie 2022, inculpata a fost condamnată la pedeapsa de 2 ani de închisoare, a cărei executare a fost suspendată sub supraveghere pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie”, au subliniat anchetatorii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.