O ieșeancă luptă să închidă definitiv un magazin Profi. „Este ilegal”

14002
Profi Tudor Vladimirescu
Profi Tudor Vladimirescu

@ O ieșeancă pe nume Anca Jipu cere in justiție anularea autorizației de construire pentru magazinul Profi situat pe bulevardul Tudor Vladimirescu nr.22, situat vis a vis de blocurile Iasicon

O ieșeancă pe nume Anca Jipu a depus la Tribunal o actiune prin care solicita judecatorilor să anuleze autorizația de construire pentru magazinul Profi, de pe bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 22, vis a vis de blocurile Iasicon (vezi aici). Ieseanca locuieste chiar deasupra spatiului comercial vizat si a aratat in fata judecatorilor ca nu si-a dat acordul pentru deschiderea acestui magazin. „În fapt in data de  10 ianuarie 2020 s-a prezentat la domiciliul numitei Jipu Anca, o persoană care i-a adus la cunostință faptul că îi este necesar ca aceasta sa semneze un înscris prin care să-și exprime acordul in vederea amenajarii spatiului comercial existent si amplasare reclama la parterul blocului unde are domiciliul. Persoana i-a adus la cunostință ca urmeaza sa se infiinteze un magazin. La acel moment , numita Jipu Anca  i-a adus la cunostință ca nu este de acord cu infiintarea acestei achivități”, se arata in actiunea deschisa in justitiție.

Femeia a mai aratat ca este deranjata de zgomotele provocate de vitrinele frigorifice cat si de numarul mare de persoane care circula precum si de camioanele care aprovizioneaza magazinul. Acesta a solicitat si anularea acordului dat de Asociatia de Proprietari pentru amenajarea magazinului. Asta deoarece, nu si-au dat acordul doua treimi dintre proprietari așa cum prevede Legea. In  intâmpinerea depusa la dosar Profi arata ca nu era necesar acordul locatarilor deoarece nu a schimbat destinatia spatiului comercial.

Constantin MAZILU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.