Omor teribil, la Iaşi! Femeie ucisă de iubit în propria casă! (EXCLUSIV)

4282
Banda cu mesajul: "Nu treceti! Politia!"
Banda cu mesajul: "Nu treceti! Politia!"

@ Un individ va fi nevoit să dea ochii cu magistraţii, după ce a fost acuzat de comiterea unui omor teribil la Iaşi @ Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au trimis ieri în judecată pe Petru Vrăjmaşu, sub acuzaţia de omor asupra unui membru de familie

Omor teribil, la Iaşi! Femeie ucisă de propriul iubit, de faţă cu fiica ei! Un individ va fi nevoit să dea ochii cu magistraţii, după ce a fost acuzat de comiterea unei crime în judeţul Iaşi.

Aşadar, ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au trimis în judecată pe Petru Vrăjmaşu, sub acuzaţia de omor asupra unui membru de familie. Acum, urmează ca instanţa să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistraţii vor asculta ce au de spus anchetatorii şi inculpatul, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Petru Vrăjmaşu, acuzat de comiterea unui omor teribil, la Iaşi

Oamenii legii au afirmat că Petru Vrăjmaşu a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni. Anchetatorii au spus că, pe data de 20 octombrie 2022, în urma unui conflict spontan, ce a avut loc pe fondul consumului de alcool, ieşeanul şi-ar fi sugrumat iubita, Mihaela S., o femeie în vârstă de 40 de ani.

Anchetatorii ieşeni au adăugat că incidentul extrem de grav a avut loc în casa comună a celor doi iubiţi, din comuna Cepleniţa, din judeţul Iaşi. Mai mult, surse judiciare au subliniat că întreaga tărăşenie s-a petrecut în faţa fiicei femeii, în vârstă de doar 11 anişori.

Suspectul, încătuşat de magistraţii ieşeni

Autorităţile ieşene au fost anunţate despre producerea incidentului extrem de grav printr-un telefon la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112. La faţa locului s-au deplasat echipaje medicale şi de Poliţie. Din păcate, medicii ieşeni nu au mai putut face nimic pentru victimă, decât să declare decesul acesteia.

La rândul lor, oamenii legii au declanşat de urgenţă o anchetă şi au ajuns, astfel, la iubitul femeii. Petru Vrăjmașu a fost dus la audieri, iar, mai apoi, a fost reţinut, sub acuzaţia de omor asupra unui membru de familie. Acum, individul acuzat de comiterea unui omor teribil la Iaşi va fi nevoit să dea socoteală în faţa judecătorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.