Panica la Restaurant Castel. Patroana executata silit, creditorii bat la usa

2900
Restaurant Castel

@ Fiscul a cerut  executarea silita impotriva lui Carmen Radeanu pentru suma de 130.439 lei reprezentand datorii catre bugetul statului @ In acelasi timp firma Euro Market Junior cea care administreaza Restaurantul Castel a fost data in judecata de doua firme pentru ca nu le-a platit facturile, niste sume infime @ In acelasi timp, recent aceiasi firma  Euro Market Junior a contractat un  credit cu ipoteca de 14 milioane lei (3 milioane euro )

Restaurant Castel si patronii sai, sotii Carmen si Costel Radeanu au probleme financiare serioase. Carmen Radeanu este urmarita de Fisc pentru o teapa de 130.439 lei catre bugetul statului. Mai exact, prin sentinta 494/2019  03.04.2019 Tribunalul Sindic a aprobat ca averea personala a lui Carmen Radeanu sa fie executata silit pana la concurenta sumei 130.439 lei. Cererea Fiscului a fost aprobata prin procedura ”angajarea raspunderii patrimoniale” care-i priveste pe administratorii societatilor comerciale. Asa cum am aratat de altfel si in editiile anterioare (vezi aici) Carmen Radeanu a administrat SC Topcar SRL care a dat faliment fara sa-si achite datoriile catre bugetul statului. Cererea de executare a lui Carmen Radeanu a fost aprobata deoarece aceasta nu a predat catre lichidator actele contabile si nici nu a vrut sa colaboreze cu autoritatile dupa declararea insolventei SC Topcar SRL. Masina BMW cu care circula Carmen Radeanu era proprietatea firmei si nu voia sa o predea. In cele din urma Carmen Radeanu a predat masina catre lichidator.

Restaurantul nu-si plateste furnizorii

Pe de alta parte nici restaurantul Castel nu pare sa aiba o situatie financiara extraordinara in conditiile in care aici se organizeaza multe petreceri de tot felul, nunti, cumatrii, aniversari etc. Astfel, in ultimele luni doua firme au dat in judecata firma Euro Market Junior SRL cea care administreaza Restaurant Castel din cauza faptului ca firma sotilor Radeanu nu le-a platit facturile. Asta in conditiile in care nu este vorba de sume foarte mari. Prima firma Suraki SRL furnizor de carne de pui  a actionat in justitie Euro Market SRL (vezi aici) pentru ca nu i s-a platit o factura de 5.521 lei. Actiunea a fost depusa in martie dar intre timp facture a fost achitata. A doua firma este Sandra Trading (vezi aici)

 

Firma lui Radeanu a reparat anul trecut o masina la Sandra Trading si a primit o factura in valoare de 15.755 lei care a fost achitata partial ramanand o restanta de 2.500 lei.

Credit urias cu restaurant ipotecat

Peste toate acestea trebuie sa precizam ca in luna martie a.c Euro Market Junior SRL a contractat un credit in valoare de 14 milioane lei (3 milioane euro) de la Garanti Bank. Pentru obtinerea creditlului au fost ipotecata terenurile si cladirile care compune complexul Restaurant Castel din Breazu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.