Pompier voluntar, în centrul unui scandal din faţa unui restaurant din Iaşi! S-a lăsat cu pumni! (EXCLUSIV)

3412
pompier
pompier

@ Un pompier voluntar a fost pedepsit recent de judecători, după un scandal ce s-a petrecut în apropierea unui restaurant din centrul Iaşului @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Victor Akinfiu la 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru purtare abuzivă @ În plus, acesta a fost obligat să îi plăîtească daune morale de 2.000 de lei celui pe care l-a lovit

Un pompier voluntar a fost pedepsit de judecători, după un scandal ce s-a petrecut în apropierea unui restaurant din centrul oraşului.

Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat recent pe Victor Akinfiu la 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru purtare abuzivă. În plus, acesta a fost obligat să îi plătească daune morale de 2.000 de lei celui pe care l-a lovit.

„Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Municipiului Iaşi sau în cadrul unei instituţii din subordinea Consiliului Local al municipiului Iaşi, pe o perioadă de 80 de zile”, au afirmat judecătorii ieşeni.

Pompier voluntar, acuzat de purtare abuzivă după scandalul din faţa unui restaurant

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Victor Akinfiu, fost agent de pază, a început pe data de 30 iulie 2020. Procurorii l-au trimis în judecată sub acuzaţia de purtare abuzivă.

„Pe 4 august 2016, în jurul orei 4.50, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu în calitate de agent de pază şi intervenţie, inculpatul l-a lovit în zona capului pe numitul, cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 4-5 zile de îngrijiri medicale”, au spus oamenii legii.

Victor Akinfiu a recunoscut fapta la audieri

În faţa magistraţilor, Victor Akinfiu a declarat că recunoaşte fapta şi că solicită ca judecata să se desfăşoare numai pe baza probelor administrate în cursul urmăririi penale şi a înscrisurilor, potrivit procedurii recunoaşterii învinuirii. Acesta a mai declarat că nu este de acord să plătească prejudiciul solicitat de partea civilă, că este pompier şi are venituri scăzute. Mai mult, el a spus că a fost provocat.

Anchetatorii au spus că, în seara cu pricina, un grup de persoane a ieşit în oraş, pentru a sărbători. Cei 5 au fost evacuaţi din Restaurantul „Class”, după ce au făcut scandal. Aceştia au mers la restaurantul KFC, unde au făcut iarăşi scandal. Angajaţii KFC au apăsat butonul de panică, iar agenţii de la Dasko Security au venit şi i-au escortat pe scandalagii.

Tinerii au avut constant un comportament recalcitrant, pe fondul consumului de alcool, potrivit magistraţilor. Anchetatorii au mai spus că, la un moment dat, unul dintre tineri a început să strige la unul dintre agenţii de pază, moment în care Victor Akinfiu l-ar fi lovit cu pumnul în figură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.