Punct în scandalul în care este implicat un preot din Iaşi şi ibovnica lui!

7452
alexandra-nicai-scrijan
alexandra-nicai-scrijan

@ Judecătorii ieşeni au pus punct în scandalul în care este implicat şi numele unui preot din judeţ @ Amintim că un ieşean este acuzat în acest caz că şi-a snopit în bătaie consoarta, pe motiv că s-ar fi culcat cu preotul din sat @ Mai mult, Gheorghe Nicăi Scrijan l-ar fi şantajat pe preot, ca să nu facă public amantlâcul

Judecătorii ieşeni au pus punct în scandalul în care este implicat şi numele unui preot din judeţ. Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au amânat emiterea unei sentinţe în cazul lui Gheorghe Nicăi Scrijan pentru data de 9 februarie 2023.

Amintim că ieşeanul este acuzat în acest caz că şi-a snopit în bătaie consoarta, pe motiv că s-ar fi culcat cu preotul din sat. Mai mult, Gheorghe Nicăi Scrijan l-ar fi şantajat pe preot, ca să nu facă public amantlâcul.

Gheorghe Nicăi Scrijan, acuzat de șantaj și violență în familie

Anchetatorii ieşeni spun că Gheorghe Nicăi Scrijan ar fi început să-și agreseze nevasta. Conform oamenilor legii, agresiunile fizice și verbale au durat câteva zile. Individul și-ar fi lovit soția, s-a oprit, apoi, a doua zi, când și-a adus aminte, ar fi luat-o de la capăt.

În plus, Gheorghe Nicăi Scrijan l-ar fi șantajat pe presupusul amant al nevestei sale.
Suspectul i-ar fi cerut părții vătămate (preot) suma de 20.000 de euro pentru a nu face publică o presupusă relație amoroasă pe care aceasta ar fi avut-o cu soția lui.

Nevasta acuzată de infidelitate, sechestrată în maşină

În urma incidentelor, soția și presupusul amant li s-au plâns oamenilor legii. Atunci, anchetatorii l-au ridicat pe ieșean și l-au dus la audieri. Gheorghe Nicăi Scrijan a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzațiile amintite.

„Pe 17 iulie 2022, în jurul orei 00:00, agenții din cadrul Poliției orașului Podu Iloaiei au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că numita A.D.N.-S. a fost ținută într-un autoturism împotriva voinței sale de către soțul său, a fost amenințată cu moartea și lovită de mai multe ori cu picioarele, în zona capului și corpului. Acest incident a survenit pe fondul unei stări de gelozie dintre cei doi soți. Victima prezenta urme vizibile de violență, respectiv echimoze și alte leziuni, în momentul în care reclamanta și pârâtul au fost identificați în autovehicul”, au afirmat magistraţii.

Mai apoi, individul în vârstă de 52 de ani a fost dus la instanță, cu propunerea de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.