Revoltator. Politia Locala a batut un iesean in propria locuinta. Imagini socante

3707

@ Imagini socante primite pe adresa de e-mail a Dezvaluirea.ro cu doi politisti care au batut un iesean in propria locuinta @ In imagini pot fi vazuti agentii de la Politia Locala Tomesti care il iau la pumni pe barbat imediat ce intra in locuinta

Imagini socante primite pe adresa de e-mail a Dezvaluirea.ro. Trimise alaturi de o plangere penala imaginile suprind doi agenti de la Politia Locala Tomesti care incep sa bata un localnic imediat dupa ce a intrat in apartamentul in care acesta locuia,  in Tomesti, bl 47, Sc.B,  ap. nr. 15, mansarda. Barbatul agresat se numeste Dan Ionut Zaharia care locuia in apartamentul respectiv impreuna cu Roxana Iuliana Luca. De altfel in imaginile atasate acestui articol poate fi auzita femeia in timp ce ii implora pe cei doi agenti sa nu-l mai loveasca pe  Ionut Zaharia. Cei doi aveau calitatea de chiriasi ai locuintei in momentul agresiunii iar acest conflict ar fi pornit de la o neintelegere pe care ar fi avut-o cu proprietarul apartamentului de la mansarda. Acest litigiu nu are insa cum sa justifice agresiunea celor doi politisti. „Cand am deschis usa , in incinta apartamentului au patruns doi agenti de la Politia Locala Tomesti insotiti de domnul Agrigoroaie Mihai, proprietarul respectivului apartament. Cei doi politisti  le-au cerut contractul de inchiriere, le-au cerut plece din apartament sustinand ca nu ar fi platita chiria. Ne-au comunicat ca urma sa fim amendati intrucat in opinia lor nu ar trebui sa locuim acolo. In momentul in care petentii au sustinut ca ei achita chiria politistii   au devenit violenti aplicandu-i partii vatamate Zaharia Dan cateva lovituri”, se arata in plangerea penala pe care cei doi au depus-o impotriva politistilor prin intermediul avocatului Dragomir Tomaseschi.

Cei doi au inchiriat apartamentul din anul 2013 si au aratat in plangere penala ca si in perioada anterioara acestei agresiuni au fost amenintati de agenti de la Politia Locala. Impotriva celor doi agenti a fost depusa la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi o plangere penala pentru abuz in serviciu si purtare abuziva.

Primarul Tomestiului:”Lucrurile au stat altfel”

Contactat telefonic de jurnalistii Dezvaluirea.ro, Stefan Timofte, primarul comunei Tomesti a spus ca imaginile de mai sus nu reflecta intocmai adevarul. Acesta a precizat ca politistii au venit deoarece proprietarul reclamasa ca niste oameni ii ocupasera abuziv locuinta. ”Era normal ca politistii sa intre in casa deoarece fusesera chemati de proprietar care reclamase faptul ca cineva ii intrase abuziv in locuinta. Politistii au fost cei agresati. In momentul in care celor doi li s-a cerut sa se legitimeze barbatul a devenit agresiv. Unul dintre politisti a depus plangere pentru ultraj”, a spus Stefan Timofte.

Constantin Mazilu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.