Baronul PSD de Neamț, Ionel Arsene dat pe mâna procurorilor pentru avere nejustificata

1684
Ionel Arsene - presedinte CJ Neamt
Ionel Arsene - presedinte CJ Neamt

@ Președintele Consiliului Județean, Neamț nu-și poate justifica averea iar ANI a sesizat Parchetul pentru savarsirea infractiunii de fals in declaratii

Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean Neamt s-a ales cu o noua plangere penală depusă de Agenția Națională de Integritate după ce s-a constatat ca aceasta nu-si poate justifica întreaga avere. „Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 196.100 Lei (aprox. 43.519 Euro) între averea dobândită și veniturile realizate de către Arsene Ionel, împreună cu familia, în perioada exercitării mandatului. Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel  Bacău, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către Arsene Ionel”, se arata intr-un comunicat emis de ANI.

De asemenea, Agenția Națională de Integritate a sesizat și Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de către Arsene Ionel  a infracțiunii de fals în declarații, întrucât nu a menționat în declarațiile de avere completate în perioada 2017 – 2018, suma totală de 196.100 Lei, reprezentând împrumuturi  acordate în nume personal unei societăți comerciale.

Cumătrul baronului PSD, Ionel Arsene implicat în dosarul jafului de la Spitalul din Neamț

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.