Dezamăgire pentru șeful Poliţiei Călare Iași! Uite ce decizie au luat magistrații în cazul lui Tiberiu Cebotaru!

740
Tiberiu Cebotaru
Tiberiu Cebotaru

@ Dezamăgire pentru șeful Poliţiei Călare Iași @ Tiberiu Mihail Cebotaru afirmă în continuare că nu ar fi agresat sexual o fetiţă de 11 ani @ Bărbatul a contestat măsura arestării preventive, iar, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au decis ce se va întâmpla în continuare

 

Dezamăgire pentru șeful Poliţiei Călare Iași! Tiberiu Mihail Cebotaru afirmă în continuare că nu ar fi agresat sexual o fetiţă de 11 ani! De altfel, bărbatul a contestat măsura arestării preventive, iar, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au decis.

„Instanța respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul-contestator Cebotaru Tiberiu Mihail, în prezent aflat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Iaşi, cercetat pentru săvârșirea infracţiunilor de viol în formă continuată (3 acte materiale) şi agresiune sexuală în formă continuată. Definitivă”, au spus magistrații.

 

Tiberiu Mihail Cebotaru vrea în libertate

 

În urmă cu câteva zile, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis cererea făcută de anchetatori pe numele lui Tiberiu Mihail Cebotaru.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi privindu-l pe inculpatul Tiberiu Mihail Cebotaru, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol în formă continuată (3 acte materiale) şi agresiune sexuală în formă continuată (un număr neprecizat de acte materiale). Dispune arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat recent judecătorii ieșeni.

 

Șeful Poliției Călare Iași neagă acuzațiile aduse de anchetatori

 

Șeful Poliţiei Călare Iaşi a contestat decizia. De altfel, la ieşirea din sediul Judecătoriei, acesta a susţinut că este nevinovat şi că întreg scandalul ar fi o înscenare. Instructorul de echitație din Iași a fost reținut, fiind suspectat că ar fi violat de 3 ori o fată de 11 ani, sub amenințarea unui cuțit. Însă nimeni nu a putut explica de ce un bărbat în toată firea ar fi avut nevoie de un cuţit pentru a ameninţa o fată de 11 ani, care oricum este impresionabilă la acea vârstă.

Potrivit unor surse, scandalul ar fi pornit de la promisiunea făcută de Cebotaru familiei fetiţei, de a vinde un cal, promisiune care nu ar mai fi fost ţinută din cauza unei neînţelegeri privind preţul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.