Cea mai scumpă partidă de amor, plătită de un ieşean! 150.000 de lei l-a costat pe individul „în călduri”! (EXCLUSIV)

16997
Picioarele unei femei care sta intinsa pe un pat
Femeie, pe un pat

@ Cea mai scumpă partidă de amor, plătită de un ieşean: 150.000 de lei l-a costat pe individul „în călduri” @ Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Ionuţ Hilohe la 15 ani de temniţă @ De asemenea, judecătorii l-au obligat pe individ la plata unor despăgubiri de 150.000 de lei, către cele două victime pe care le-ar fi agresat sexual

Cea mai scumpă partidă de amor, plătită de un ieşean: 150.000 de lei l-a costat pe individul „în călduri”. Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Ionuţ Hilohe la 15 ani de temniţă, pentru viol, viol în formă continuată şi agresiune sexuală.

De asemenea, judecătorii l-au obligat pe individ la plata unor despăgubiri de 150.000 de lei, către cele două victime pe care le-ar fi agresat sexual. Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

 

Cea mai scumpă partidă de amor, plătită de un ieşean!

 

Procesul lui Ionuţ Hilohe a început pe data de 7 martie 2023. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţiile amintite. Asta, după ce magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus arestarea lui Ionuţ Hilohe.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Ionuţ Hilohe. Dispune arestarea preventivă a inculpatului, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol în formă continuată, agresiune sexuală în formă continuată şi viol, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au menţionat judecătorii ieşeni.

 

Nu s-a putut abţine şi a decis să-şi satisfacă fanteziile

 

Anchetatorii au afirmat că Ionuţ Hilohe a intrat în atenţia lor relativ recent. Aşadar, în urmă cu câteva luni, o victimă a mers ţintă la Poliţie, unde li s-a plâns oamenilor legii că ar fi fost abuzată din punct de vedere sexual. Poliţiştii ieşeni au demarat ancheta de îndată. Aceştia au ajuns într-un final la Ionuţ Hilohe.

Tânărul a fost ridicat şi dus la audieri. Pe 15 februarie 2023, oamenii legii au dispus reţinerea sa pentru 24 de ore sub acuzaţiile de viol în formă continuată, agresiune sexuală în formă continuată şi viol.

Pe 16 februarie 2023, procurorii ieşeni au propus arestarea preventivă a individului. Judecătorii au admis această propunere. Conform anchetatorilor, faptele ar fi fost comise în perioada iunie 2017 – mai 2022.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.