Şmecherii acuzaţi că au agresat un om de afaceri într-un club din Iaşi au scăpat de controlul judiciar!

2571
Claudiu Petrovici
Claudiu Petrovici

@ Doi dintre şmecherii acuzaţi că au participat la o agresiune într-un club din Iaşi au scăpat ieri de controlul judiciar @ Amintim că, recent, Dimitrie Claudiu Petrovici, Mihai Gabriel Apostol, Florin Constantin Roată, Alois Petrişor, Simona Munteanu şi Ana Maria Mocanu au fost trimişi în judecată @ Acuzaţiile aduse de anchetatorii ieşeni în acest caz sunt cele de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

Doi dintre şmecherii acuzaţi că au participat la o agresiune într-un club din Iaşi au scăpat ieri de controlul judiciar.

„Instanta constată legalitatea măsurii controlului judiciar luată faţă de inculpatul Petrovici Dimitrie Claudiu. Revocă măsura controlului judiciar dispusă faţă de acesta. Constată legalitatea măsurii controlului judiciar luată faţă de inculpatul Apostol Mihai Gabriel. Revocă măsura controlului judiciar dispusă faţă de acesta. Respinge, ca rămasă fără obiect, cererea de modificare a conţinutului controlului judiciar formulată de către inculpatul Petrovici Dimitrie Claudiu”, au spus ieri judecatorii ieseni. Demn de remarcat este faptul că avocatul care îl reprezintă pe Claudiu Petrovici este Radu Rusu.

 

Acuzaţi că au participat la o agresiune într-un club din Iaşi

 

Amintim că, recent, şase indivizi au fost trimişi în judecată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi! Aşadar, Claudiu Dimitrie Petrovici, Mihai Gabriel Apostol, Alois Petrişor, Florin Constantin Roată, Simona Munteanu şi Ana Maria Mocanu vor fi nevoiţi să dea explicaţii în instanţă. Acuzaţiile aduse de anchetatorii ieşeni în acest caz sunt cele de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În cadrul procesului penal, omul de afaceri Corneliu Eţcu şi rudele sale, Genoveva şi Ştefan Eţcu, s-au constituit părţi civile. Amintim că, la începutul lunii aprilie 2023, în fața unui club din centrul orașului a fost un scandal-monstru. Afaceristul Cornel Ețcu și fiica sa, Florentina Ețcu, care este cadru didactic, ar fi fost agresaţi chiar în centrul Iașului. Conform anchetatorilor, la agresiune ar fi participat 6 persoane.

 

Ce au spus anchetatorii ieşeni

 

Polițiștii care au ajuns la fața locului au efectuat verificări și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Pe 9 aprilie 2023, în jurul orei 4:00, agenții din cadrul Secției III de Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 47 de ani și o tânără de 23 de ani ar fi fost agresați fizic de persoane necunoscute. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Totodată, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.