Bombă, în lumea interlopă din Iaşi! Judecătorii nu vor să prelungească arestul în cazul lui Adrian Corduneanu! (EXCLUSIV)

1538
Adrian Corduneanu
Adrian Corduneanu

@ Bombă, în lumea interlopă din Iaşi: judecătorii nu vor să prelungească arestul în cazul lui Adrian Corduneanu @ Astfel, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au respins astăzi propunerea DIICOT de prelungire a arestării preventive @ De asemenea, ei au înlocuit arestarea cu controlul judiciar, pe o perioadă de 60 de zile @ Decizia nu este, însă, definitivă

 

Bombă, în lumea interlopă din Iaşi: judecătorii nu vor să prelungească arestul în cazul lui Adrian Corduneanu.

Azi, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au respins astăzi propunerea DIICOT de prelungire a arestării preventive. De asemenea, ei au înlocuit arestarea cu controlul judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

 

Adrian Corduneanu, la un pas de libertate

 

De remarcat este faptul că, deocamdată, sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată de procurorii DIICOT Iaşi în cazul lui Adrian Corduneanu.

În urmă cu câteva săptămâni, Înalta Curte a admis contestaţia depusă de procurori după ce Curtea de Apel Iaşi refuzase emiterea mandatului de arestare pe numele celui supranumit „Beleaua”.

Soția acestuia a fost plasată atunci sub control judiciar. Adrian şi Ramona Corduneanu sunt suspectaţi că l-ar fi finanţat pe Cătălin Sandu, procuratorul imobiliar acuzat că ar fi înșelat mai multe persoane vânzându-le terenuri pe care nu le avea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.