Vi-l amintiţi pe studentul acuzat de dublul asasinat din Moara de Vânt! Iată ce au decis judecătorii ieşeni în privinţa lui! (EXCLUSIV)

15339
El Bourkadi Ahmed Sami
El Bourkadi Ahmed Sami

@ Ahmed Sami El Bourkadi, studentul acuzat de dublul asasinat din Moara de Vânt, a sperat că va fi pus în libertate @ Totuşi, recent, judecătorii ieşeni au decis prelungirea arestului preventiv în cazul acestuia @ Amintim că studentul canadian de origine marocană este acuzat că ar fi ucis alţi doi tineri într-o vilă din zona Moara de Vânt

Ahmed Sami El Bourkadi, studentul acuzat de dublul asasinat din Moara de Vânt, a sperat că va fi pus în libertate. Însă judecătorii ieşeni au decis prelungirea arestului preventiv în cazul acestuia. „Instanţa verifică şi constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive, dispusă faţă de inculpatul Ahmed Sami El Bourkadi, trimis în judecată pentru comiterea infracţiunilor de omor calificat, distrugere, furt calificat, acces ilegal la un sistem informatic şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos. Menţine măsura arestului preventiv dispusă faţă de inculpat”, au spus magistraţii ieşeni.

Ahmed Sami El Bourkadi, acuzat de dublul asasinat din Moara de Vânt

În urmă cu câteva luni, procurorii l-au trimis în judecată pe Ahmed Sami El Bourkadi. Decizia procurorilor ieşeni a fost confirmată de avocata Raluca Andrei, cea care îl reprezintă pe studentul canadian de origine marocană. Aşadar, procurorii ieşeni au luat decizia trimiterii în judecată a studentului canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi. Asta, în contextul în care principalul suspect din acest caz a negat mereu că ar fi comis faptele de care este acuzat.

La ce concluzie au ajuns procurorii ieşeni

Dubla crimă din Moara de Vânt a ieșit la iveală în momentul în care, la începutul lui decembrie 2021, rudele lui Youssef Ajniyah au cerut ajutorul Poliției ieşene după ce tânărul nu a mai răspuns la telefon și nu a ajuns la Bruxelles, așa cum era stabilit. Odată sesizată Poliția, o patrulă a mers la adresa indicată în Moara de Vânt, pentru a vedea dacă tânărul este bine. Polițiștii au găsit în vila în care locuiau tânărul student și iubita lui, Vanesa Burlacu, o adevărată scenă de groază. Atât marocanul, cât și iubita sa, de loc din Miroslava, erau morți într-o baltă de sânge, iar o parte din imobil fusese incendiată. Mai apoi, poliţiştii au ajuns la Ahmed Sami El Bourkadi, studentul canadian de origine marocană bănuit de comiterea dublei crime. Astfel, el a fost prins în Roma (Italia) și a fost readus în Iași. Tânărul a fost arestat preventiv. De asemenea, Ahmed Sami El Bourkadi a fost descoperit cu discernământ de comisia medico-legală psihiatrică din cadrul Institutului de Medicină Legală din Iași.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.