Rechizitoriul fostului primar acuzat de violarea unor minore. „M-a pus să mă debrac, mi-a făcut poze”

7837
Ionel Onofras si o papusa
Ionel Onofras si o papusa

@ Dosarul întocmit de procurorii care l-au trimis în judecata pe fostul primar Bebe Onofraș pentru agresiunea sexuală  și viol, victime fiind niște minore, scoate la lumină fapte socante @ Una dintre fete a fost supusă sexului oral iar celelalte au fost agresate sexual în timpul „sedințelor foto”

Ionel Onofraș, cunoscut sub numele de Bebe Onofraș ademenea fetițele în studioul său foto (Taro Photo Studio) după care le supunea unor perversiuni sexuale. Onofraș a fost trimis în judecată pentru o infractiune de viol si trei infracțiuni de agresiune sexuală, în total fiind vorba de 4 victime, fete cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani.  Infractiunea de viol se referă la abuzarea unei fete de 14 ani. Victima pe care o vom numi A.B. a fost violată oral in data de 23 ianuarie 2022. Părinții fetei au aflat chiar in seara zilei respective de aceasta atrocitate dupa ce victima a ajuns acasa. Onofraș a cunoscut-o pe A.B. la o aniversare unde fata susținuse un moment artistic.  Ionel Onofraș a intrat in discutie cu parintii fetei carora le-a spus ca fata este talentata si le-a cerut permisiunea ca minora sa vina in studioul sau pentru a-i face unele fotografii.

A continuat să o sărute in zona genitală

Onofras a violat-o la a treia sedinta foto. În ziua respectiva tatal fetei i-a spus lui Onofras ca nu poate veni sa ia fata de la studio iar fostul primar a profitat de asta. În ziua respectivă când au ajuns in studio, Onofraș a dezbrăcat-o, a uns-o cu ulei, a masat-o după care i-a facut sex oral. Potrivit unor surse, după ce și-a revenit din șoc fata a vrut să scape dar ușa la studio era încuiată. Ionel Onofraș a izbit-o din nou pe canapea continuând să o sărute în zona genitală. După ce a ajuns acasă fata a povestit fetei ce i s-a întâmplat. După o lună Onofraș a fost arestat fiind în continuare în spatele gratiilor. În timpul anchetei, politistii si procurorii au gasit alte trei fete care au declarat ca au fost pipăite pe sâni și în zona genitală in timpul ședințelor foto.

Fostul primar al Iașului, Onofraș trimis in judecata pentru viol: 4 minore au depus plângere

Constantin MAZILU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.