Ea este tânăra prinsă băută la volan! Judecătorii ieşeni au trimis-o la muncă în Vaslui! (EXCLUSIV)

814
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism

@ Ea este tânăra prinsă băută la volan: judecătorii ieşeni au trimis-o la muncă în Vaslui @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au condamnat-o ieri pe Diana Roxana Rotaru la 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

O tânără prinsă băută la volan a fost trimisă de judecătorii ieşeni la muncă în Vaslui. Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au condamnat-o ieri pe Diana Roxana Rotaru la 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

„Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata Rotaru Diana Roxana va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Comunei Stănileşti, judeţul Vaslui, sau în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui, pe o perioadă de 60 de zile”, au precizat ieri judecătorii ieşeni.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

Ea este tânăra prinsă băută la volan pe o stradă din Iaşi!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa emisă ieri de magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul penal al Dianei Roxana Rotaru a început pe data de 19 decembrie 2022.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au dispus trimiterea în judecată a tinerei sub acuzaţia de conducere sub influenţa alcoolului.

Politia Rutiera
Politia Rutiera

Diana Roxana Rotaru, acuzată de conducere sub influenţa alcoolului

 

Oamenii legii au afirmat că tânăra a intrat în atenţia lor în urmă cu mai bine de un an. Conform anchetatorilor, la un moment dat, tânăra, care se agfla la volanul unui autoturism, a fost trasă pe dreapta de un echipaj de Poliţie. Agenţii au constatat că aceasta mirosea a alcool, motiv pentru care Diana Roxana Rotaru a fost testată cu aparatul alcooltest Drager.

Ulterior, aceasta a fost dusă la spital, unde i-au fost prelevate probe biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Mai apoi, tânăra a fost audiată, iar, ulterior, aceasta a fost trimisă în judecată de către procurorii ieşeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.