Scandalul dintre Mihai Chirica şi AUR se mută! Dosarul de daune morale, trimis la Tribunalul Iaşi!

490
Mihai Chirica da din maini
Mihai Chirica da din maini

@ Scandalul dintre Mihai Chirica şi AUR se mută @ Dosarul de daune morale, trimis la Tribunalul Iaşi @ Decizia a fost luată ieri de către magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi

Scandalul dintre Mihai Chirica şi AUR se mută! Dosarul de daune morale, trimis la Tribunalul Iaşi! Decizia a fost luată ieri de către magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi.

„Instanta admite excepţia necompetenţei materiale a Judecătoriei Iaşi, invocată din oficiu. Declină competenţa de soluţionare a cererii de chemare în judecată formulată de reclamantul Mihai Chirica, în calitate de primar al Municipiului Iaşi, în contradictoriu cu pârâtele ALIANTA PENTRU UNIREA ROMANILOR (AUR) şi ALIANTA PENTRU UNIREA ROMANILOR (AUR) – FILIALA JUDETEANA IASI, în favoarea Tribunalului Iaşi. Fără cale de atac”, au afirmat ieri magistratii ieseni.

Scandalul dintre Mihai Chirica şi AUR se mută

Amintim ca, in urma cu aproximativ sapte luni, primarul Iasului, Mihai Chirica, a dat in judecata Alianta pentru Unirea Romanilor (filiala centrala si pe cea de la Iasi). Chirica a solicitat, in doua dosare, sa fie indepartata o poza pusa la intrarea in sediul AUR din centrul orasului.

De asemenea, primarul a cerut, in cel de-al doilea dosar, si daune morale, considerandu-se lezat de poza respectiva si de actiunea celor de la AUR.

O poză l-a supărat pe primarul Iaşului

In urma cu mai bine de 7 luni, la intrarea in sediul formatiunii politice AUR din Iasi a fost pusa o poza cu primarul Mihai Chirica. Pe poza respectiva era trecut mesajul: „Ieşenii te roagă frumos: Hoţule, cară-te!”

De asemenea, sub poza cu primarul Iasului era notat: „Chirică, un primar al mafiei imobiliare”. Dupa aparitia acestei poze, Mihai Chirica a dat in judecata AUR, dar, intre timp, a renuntat la unul dintre dosare. Acum, urmeaza ca judecatorii de la Tribunalul Iasi sa stabileasca ce se va intampla in continuare in cadrul scandalului dintre primarul Iasului, Mihai Chirica, si formatiunea politica AUR.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.