Sechestru pe bunurile unor afacerişti din Iaşi! Autorităţile au descoperit o „gaură” de zeci de mii de lei! (EXCLUSIV)

1842
bani lei
bani lei

@ Mai multe membre ale clanului Stănescu au scăpat de acuzaţiile aduse de anchetatori @ Judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au încetat procesul de evaziune fiscală în cazul Mîndrei Stănescu, al Tasiei Stănescu, al Lăcrămioarei şi Mariei Stănescu @ Totuşi, magistraţii au pus sechestre asiguratoare pe bunurile afaceristelor, pentru recuperarea prejudiciului

Sechestru pe bunurile unor afacerişti din Iaşi! Autorităţile au descoperit o „gaură” de zeci de mii de lei! Astfel, mai multe membre ale clanului Stănescu au scăpat de acuzaţiile aduse de anchetatori. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au încetat procesul de evaziune fiscală în cazul Mîndrei Stănescu, al Tasiei Stănescu, al Lăcrămioarei şi Mariei Stănescu.

Totuşi, magistraţii au pus sechestre asiguratoare pe bunurile afaceristelor, pentru recuperarea prejudiciului. Aşadar, sechestrele au fost puse pentru recuperarea prejudiciului în valoare totală de 73.000 de lei.

Sechestru pus pe bunurile unor afacerişti din Iaşi!

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul acestora a început pe data de 19 noiembrie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi le-au trimis în judecată sub acuzaţia amintită.

Conform anchetatorilor, în urmp cu mai bine de un deceniu., membrele clanului Stănescu au încercat să păcălească autorităţile, prin depunerea unor declaraţii fiscale false.

Prejudiciu de peste 70.000 lei creat de membre ale clanului Stănescu

Oamenii legii au adăugat că membrele clanului Stănescu au depus mai multe declaraţii fiscale la organele fiscale competente, în perioada 2010 – 2011.

Totuşi, magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi au considerat că răspunderea pemală s-a prescris. „Tribunalul constată că în cazul fiecărui inculpat din prezenta cauză s-a împlinit termenul general de prescripţie aferente infracţiunilor de evaziune fiscală pentru care au fost trimişi în judecată”, au menţionat judecătorii ieşeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.