Sentinţă în cazul doctoriţei care a comis un accident rutier! Anna Maria Năstac, ţinută pe jar de judecători

4721
Anna Maria Nastac
Anna Maria Nastac

@ Magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi o ţin pe jar pe doctoriţa Anna Maria Năstac @ Judecătorii au amânat luarea vreunei decizii în cazul medicului stomatolog până pe data de 24 noiembrie 2022 @ Anna Maria Năstac a fost acuzată de refuz de prelevare a probelor biologice după ce a comis un accident rutier

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi o ţin pe jar pe doctoriţa Anna Maria Năstac. Astfel, judecătorii au amânat luarea vreunei decizii în cazul medicului stomatolog până pe data de 24 noiembrie 2022.

Amintim că Anna Maria Năstac a fost acuzată de refuz sau sustragere de la prelevarea de probe biologice după ce a comis un accident rutier. Acum, rămâne de văzut ce vor hotărî magistraţii în cazul doctoriţei din Iaşi.

Doctoriţa Anna Maria Năstac, acuzată după un accident rutier

Procesul Annei Maria Năstac a început pe data de 2 martie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au trimis-o în judecată sub acuzaţia de refuz sau sustragere de la prelevarea de probe biologice. Asta, după ce, în urmă cu câteva luni, femeia a intrat cu un bolid în 2 autoturisme.

Aşadar, medicul Anna Maria Năstac se afla la volanul unui autoturism marca Audi Q7, iar, la un moment dat, în apropierea unei stații PECO, a intrat în coliziune cu un autoturism. Pe fir au intrat polițiștii care au testat-o pe femeie cu aparatul alcooltest. În urma testării a rezultat faptul că aceasta ar fi consumat băuturi alcoolice înainte să urce la volan. Femeia a fost rugată să meargă la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Acest lucru nu s-a întâmplat deoarece medicul Anna Maria Năstac a refuzat.

Anchetă în cazul medicului stomatolog ieşean

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că medicul stomatolog a avariat 2 autoturisme.

„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că o femeie de 46 de ani ar fi condus un autoturism în municipiul Iași și ar fi intrat în coliziune cu un alt vehicul, în urma impactului rezultând doar pagube materiale.

Din verificări a rezultat că aceasta ar fi acroșat anterior un alt autoturism în municipiul Iași. În urma testării soferiței cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta refuzând prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, au transmis atunci reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.