Şocant! Elev acuzat că a lovit o femeie cu ciocanul în cap! De unde a izbucnit scandalul!

232
Ciocan, în mâna unui tânăr, lângă parbrizul unui autoturism în care se reflectă o umbrelă multicoloră
Un adolescent din judeţul Iaşi a fost trimis în judecată după un scandal

@ Un elev de 16 ani va da ochii cu magistraţii, după ce a fost acuzat că a lovit o femeie cu un ciocan în zona capului @ Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au trimis recent în judecată pe Alexandru Samir P. @ Acuzaţia adusă în cazul elevului ieşean este cea de tentativă de omor

Şocant! Elev acuzat că a lovit o femeie cu ciocanul în cap! Astfel, adolescentul în vârstă de 16 ani va da ochii cu magistraţii, după ce a fost acuzat că a lovit o femeie cu un ciocan în zona capului.

Recent, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au trimis în judecată pe Alexandru Samir P., pentru tentativă de omor.

Acum, urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal.
Mai apoi, magistraţii ieşeni vor asculta ce au de spus toate părţile implicate, pentru a putea lua o hotărâre în acest caz.

Elevul ieşean, acuzat de tentativă de omor

Anchetatorii ieşeni spun că Alexandru Samir P. a intrat în vizorul lor la finele lunii octombrie 2022. Atunci, elevul ieşean a fost reţinut pentru tentativă de omor. Conform oamenilor legii, adolescentul din comuna Probota, care a abandonat școala, ar fi lovit-o pe bunica iubitei lui cu un ciocan în zona capului.

Oamenii legii au mai spus că adolescentul s-a luat la ceartă cu bunica iubitei sale, şi-a ieșit din fire, a pus mâna pe un ciocan și a lovit-o pe femeie.

Samir, băgat după gratii de către magistraţi

În urma incidentului destul de grav, Alexandru Samir P. a fost reținut de polițiști, iar, mai apoi, a fost dus la instanţă cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Instanţa a admis atunci propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Acum, rămâne de văzut ce vor decide judecătorii în cazul adolescentului acuzat de tentativă de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.