Poliţist ieşean, condamnat pentru şpagă! S-a înfruptat cu 150 de lei după o oprire în trafic! (EXCLUSIV)

2509
politie bani
politie bani

@ Un agent din cadrul Poliției Municipiului Iași – Biroul Rutier a fost pedepsit ieri definitiv de către magistrați @ Astfel, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iași au respins apelul formulat de Liviu Gheorghe Gugiuman @ Iniţial, acesta a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare, cu suspendare, pentru luare de mită @ Întreg scandalul a izbucnit după o oprire în traficul din Iași

Un agent din cadrul Poliției Municipiului Iași – Biroul Rutier a fost pedepsit definitiv de către magistrați. Aşadar, ieri, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iași au respins apelul formulat de Liviu Gheorghe Gugiuman.

„Instanţa respinge, ca nefondat, apelul declarat de către inculpatul Liviu Gheorghe Gugiuman împotriva sentinţei penale pronunţate de Tribunalul Iaşi, pe care o menţine. Definitivă”, au afirmat judecătorii. Amintim că, iniţial, agentul a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare, cu suspendare, pentru luare de mită.

Poliţistul ieşean Liviu Gheorghe Gugiuman, acuzat de luare de mită

Procesul lui Liviu Gheorghe Gugiuman a început pe 21 noiembrie 2018. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus trimiterea acestuia în judecată pentru șpagă.

„Pe 28 iulie 2015, în calitate de agent în cadrul Poliției Municipiului Iași – Biroul Rutier, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, mai exact în desfășurarea unei acțiuni constând în depistarea și sancționarea conducătorilor de vehicule care nu respectă regulile de circulație la trecerea la nivel cu calea ferată, inculpatul a primit suma de 150 de lei de la E.S.P., pentru a nu-l sancționa pe motiv că nu respectase regulile la trecerea la nivel cu calea ferată – bariera BJATM”, au menţionat anchetatorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Agentul, luat la întrebări de procurori pentru șpagă

În urma incidentului, oamenii legii au declanșat o anchetă. Procurorii ieșeni au arătat că șoferul care ar fi oferit mita nu a fost pus sub acuzare deoarece a sesizat fapta înainte ca organele de anchetă să deschidă un dosar în acest caz. Mai apoi, agentul din cadrul Poliției Municipiului Iași – Biroul Rutier a fost chemat la audieri.

În urma anchetei desfășurate, procurorii au dispus trimiterea în judecată a lui Liviu Gheorghe Gugiuman pentru șpagă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.