Şocant! Suspect de tentativă de omor, lăsat în libertate de judecătorii ieşeni! (EXCLUSIV)

259
Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

@ Şocant: un suspect de tentativă de omor a fost lăsat ieri seară în libertate de judecătorii ieşeni @ Astfel, magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi au respins propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Silviu Cristian Lorenţ @ Individul este cercetat pentru că ar fi încercat să ucidă un cunoscut

 

Decizie şocantă a judecătorilor ieşeni! Un suspect de tentativă de omor a fost lăsat ieri seară în libertate de către aceştia. Aşadar, magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi au respins propunerea de arestare făcută de anchetatori pe numele lui Silviu Cristian Lorenţ.

„Instanţa respinge ca neîntemeiată propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi în dosarul de urmărire penală privindu-l pe inculpatul Silviu Cristian Lorenţ, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor”, au afirmat judecătorii ieşeni.

 

Suspect de tentativă de omor, lăsat în libertate de judecătorii ieşeni!

 

În schimb, magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi au decis impunerea măsurii controlului judiciar în acest caz.

„Instanţa dispune luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpatul Lorenţ Silviu Cristian pe o durată de 60 de zile”, au adăugat judecătorii ieşeni. Totuşi, decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată de către anchetatori.

Sala de judecata
Sala de judecata

Silviu Cristian Lorenţ, cercetat pentru că a vrut să facă moarte de om

 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au afirmat că Silviu Cristian Lorenţ a intrat recent în vizorul lor. Conform anchetatorilor, în urmă cu câteva zile, individul ar fi încercat să îl ucidă pe un cunoscut, Cătălin P., după un conflict spontan.

În urma incidentului, la faţa locului au fost chemate echipaje medicale şi ale Poliţiei Heleşteni. Victima a fost transportată la spital cu leziuni serioase. Suspectul a fost ridicat şi dus la audieri. Miercuri, 29 martie 2023, procurorii ieşeni l-au reţinut pe Silviu Cristian Lorenţ pentru 24 de ore, sub acuzaţia de tentativă de omor. Totuşi, judecătorii au considerat că nu se impune arestarea acestuia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.