„Spaga și minciuna au distrus turismul românesc”. Declaratie șoc a șefului ANPC

279

Controalele efectuate de inspectorii ANPC pe litoral când au descoperit tone de carne si alte produse expirate de mai bine de 3 ani au supărat anumite asociații patronale care au făcut reclamații și presiuni la guvern pentru a stopa acțiunile care susțin ei le afectează rău afacerile. Acțiunile ANPC au demonstrat faptul că mulți operatorii de pe litoralul românesc încearcă prin toate mijloacele să își sporească veniturile fara sa tina cont de sănătatea publică. Președintele ANPC, Horia Constantinescu, a reactionat pe pagina sa de Facebook unde a scris că turismul de pe litoral este distrus chiar de operatorii economici care nu fac altceva decât să își bată joc de sănătatea publică. Cine a distrus Crăciunul? Grinch!
Cine a distrus turismul romanesc? Horia Constantinescu.
Cel puțin așa apare într-un raport scris mărunt și înaintat Guvernului.
Înțeleg că realitatea dură transmisă de autoritatea noastră și de mine personal, ar trebui băgată sub preș!
Mă simt ca în fața propagandei comuniste sau fasciste, când adevărul trebuia ascuns și nu aveai voie să vorbești decât de bine, chiar dacă realitatea crudă era alta! Eu am distrus, nu construcțiile prea multe și haotic autorizate, nu împuțenia din stațiuni, nu dughenele și lipsa distracției, nu serviciile scumpe și de proastă calitate, nu mâncarea veche de zeci de ani, nu lipsa promovării. Nimic din toate acestea, ci eu personal pentru că am tupeul să vă spun care este realitatea și la ce să fiți atenți! Nu este treaba mea să-i promovez pe cei care își fac treaba bine, cu toate că permanent spun că există și aceștia! Este treaba dânșilor! Altfel, aș putea fi acuzat că am luat șpagă, să favorizez pe unul sau pe altul! Ascunși în birouri, în fața tastaturii, elaborează astfel de raportări mincinoase, cei ce își ascund incapacitatea de a face cu adevărat ceva, altceva decât de a găsi scuze puerile și justificări pentru a-și acoperi impotenta administrativă. Cine verifică dacă clasificările mai sunt reale? Probabil nimeni!
Vreau să trăiesc momentul când autoritatea noastră nu va mai găsi nimic nelalocul lui!
Poate ar trebui să inventăm ministerul ipocriziei în România! Într-o țară în care ascunsul gunoiului sub preș a devenit sport național sau în care putem pătrunde doar cu ajutorul Poliției și Jandarmeriei, spărgând ușile în spațiile comerciale, turismul va muri de tot! Înțeleg că este o disperare generalizată să plec din funcția pe care o ocup pentru a lăsa, că merge și așa… Această abordare fățarnică a adus nu numai turismul romanesc în situația în care este! Românii au plecat în alte tări, speriați de prețuri și stricați la stomac, mult înainte să ajung eu la protecția consumatorilor! Nu ați observat asta, pentru că atunci vă preocupați să aveți marfă pe raft în băcănia deschisă pe faleza din Mamaia! Ia cu pâine! Țara asta nu a murit singură, a fost împinsă pe scări de semnatarii unor raportări ca acestea! Șpaga și minciuna au distrus totul! NU EU!” Potrivit sursei financial intelligence, conducerea ANPC a fost chemată acum câteva săptămâni la Ministerul Turismului pentru a i se cere să fie mai îngăduitoare în ceea ce priveşte controalele, având în vedere lipsa turiştilor de pe litoralul românesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.