Sute de ieşeni au trecut prin patul lor! Scandalul a ieşit la iveală după ce o tânără s-a plâns la Poliţie!

102177
PROSTITUATA
PROSTITUATA

@ Sute de ieşeni ar fi trecut prin patul unei tinere @ În urma incidentului, Ionuţ Remus Hulea a fost condamnat definitiv @ Individul a scăpat, însă, de puşcărie, primind o pedeapsă cu suspendarea executării, sub acuzaţia de proxenetism
Sute de ieşeni ar fi trecut prin patul unei tinere, iar, în urma incidentului, Ionuţ Remus Hulea a fost condamnat definitiv. Individul a scăpat, însă, de puşcărie, primind o pedeapsă cu suspendarea executării, sub acuzaţia de proxenetism.
Astfel, la prima instanţă, acesta a fost condamnat la 3 ani de închisoare, cu suspendare. Acum, la Curtea de Apel Iaşi, magistraţii au respins apelurile formulate atât de individ, cât şi de către anchetatori.
Ionuț Remus Hulea, acuzat de proxenetism
Procesul lui Ionuț Remus Hulea (35 de ani) a început pe data de 24 septembrie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată sub acuzația de proxenetism. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a intrat în vizorul autorităţilor după ce ar fi obligat două tinere să se prostitueze.
Încă din anul 2018, Ionuţ Remus Hulea ar fi convins două tinere să practice prostituţia în folosul său. Întreaga activitate a avut loc în mai multe imobile din ţară, localizate atât în municipiul Iaşi, cât şi în Oradea. Astfel, tânăra U.E.L. ar fi fost determinată să practice prostituţia între 27 noiembrie 2018 şi 27 martie 2019, dar şi între 17 şi 23 decembrie 2019, spun oamenii legii. Totodată, ea ar fi fost pusă să practice prostituţia între 30 ianuarie şi 21 mai 2021.
Ieşeanul a mai convins o tânără să se prostitueze
Oamenii legii spun că întreaga activitate ar fi fost controlată de ieșeanul Ionuț Remus Hulea, care a închiriat mai multe imobile şi a publicat şi promovat mai multe anunţuri de prestări de activităţi sexuale contra-cost în rubricile de matrimoniale de pe site-urile de anunţuri.
Conform anchetatorilor, ieşeanul i-ar fi asigurat femeii paza şi protecţia în timpul în care presta serviciile sexuale pe bani. Mai apoi, tânărul a convins o altă femeie să se prostitueze. Aşadar, tânăra H.L.F. ar fi practicat prostituţia în folosul inculpatului în lunile aprilie şi mai 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.