Tragedie pe „drumul morţii”! Impactul devastator a dus la un deces!

1059
Accident
Accident rutier

@ Tragedie pe „drumul morţii”: impactul devastator a dus la un deces @ În urma accidentului rutier, şoferul a fost condamnat definitiv ieri @ Astfel, judecătorii din carul Curţii de Apel Iaşi au menţinut pedeapsa aplicată lui Andrei Alexandru Glodoreanu pentru ucidere din culpă

Tragedie pe „drumul morţii”: impactul devastator a dus la un deces! În urma accidentului rutier, şoferul a fost condamnat definitiv ieri! Aşadar, judecătorii din carul Curţii de Apel Iaşi au menţinut pedeapsa aplicată lui Andrei Alexandru Glodoreanu pentru ucidere din culpă.

Amintim că, iniţial, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe individ la 2 ani şi 2 luni de puşcărie, pentru ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Acuzat că a urcat băut la volan şi a ucis un om

Procesul lui Alexandru Andrei Glodoreanu a început pe 22 iunie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţiile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Asta, după ce şoferul a fost reţinut, iar, mai apoi, arestat preventiv şi, respectiv, arestat la domiciliu de pe 31 mai 2022. Conform anchetatorilor, individul a urcat băut la volan şi ar fi comis un accident rutier mortal, pe o stradă din Iaşi.

Ce au spus oamenii legii

 

Anchetatorii ieşeni au susţinut că, pe data de 30 mai 2022, în jurul orei 20:00, şoferul, în timp ce conducea autoturismul marca A4 pe DE 583, la km 51+700 metri, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de circulaţie, autoturismul părăsind partea carosabilă, prin partea dreaptă a sensului său de circulaţie, intrând în coliziune cu un copac, ulterior răsturnându-se pe terenul agricol ce mărginește drumul european.

„În urma impactului, autoturismul a luat foc, iar inculpatul și pasagera de pe bancheta din spate au fost scoși din vehicul de către ceilalți participanți la trafic, rezultând vătămarea corporală a celor doi, dar pasagerul de pe locul din dreapta față a rămas încarcerat în vehicul, rezultând decesul acestuia în urma incendiului produs ca urmare a accidentului rutier”, au subliniat procurorii ieşeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.